Saltar apartados

La Universitat d'Alacant assumeix la coordinació de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables

El traspàs s'ha realitzat aquest matí en la reunió de coordinació tinguda en el Museu de la Universitat d'Alacant

 

CoordinacionRVUPS1
CoordinacionRVUPS2
CoordinacionRVUPS3

 

Alacant. Dijous, 8 de juny de 2017

La vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d'Alacant, María José Rodríguez, és des d'avui la responsable de coordinar la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables, responsabilitat que ha rebut de mans de la vicerectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre, que exercia el càrrec fins avui.

El traspàs s'ha produït aquest mateix matí en la reunió de coordinació de la Xarxa que s'ha realitzat en el Museu de la Universitat d'Alacant i a la qual ha assistit el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, el qual ha felicitat els responsables de la Xarxa Valenciana d'Universitats Saludables per les iniciatives posades en marxa i els ha encoratjat a continuar treballant per a implantar hàbits saludables en els campus universitaris valencians.

Durant la trobada de treball s'han valorat els diferents projectes i campanyes de sensibilització que desenvoluparan conjuntament les universitats públiques valencianes el pròxim 17 de novembre amb motiu del Dia de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables.

També s'ha posat sobre la taula una proposta per a treballar en un programa conjunt de prevenció de les addiccions i s'ha informat sobre diferents programes i activitats previstos per als mesos pròxims.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464