Saltar apartados

La Universitat d'Alacant concedeix el reconeixement "Empresa més col·laboradora en R+D" a Repsol

 

Alacant. Divendres, 9 de juny de 2017

La Universitat d'Alacant, a través del Vicerectorat d’lnvestigació i Transferència de Coneixement, concedeix un reconeixement a la companyia líder Repsol per la seua llarga trajectòria de col·laboració en matèria de recerca i transferència del coneixement.

En els més de 25 anys de relació, el desenvolupament de projectes i productes innovadors, estudis, assessorament i proves pilot han anat des de la recerca més bàsica fins a l'aplicada en l'àmbit de l'energia. En concret, la col·laboració entre la Universitat d'Alacant i Repsol està lligada als grups de recerca dels departaments de Química Inorgànica i Química Analítica, Nutrició i Bromatologia, i els instituts universitaris de Materials i Enginyeria dels Processos Químics.

Conscients que la inversió en recerca i desenvolupament en el sector de l'energia és clau per a donar resposta als reptes de demanda energètica global de manera sostenible, les línies de recerca se centren en l'extracció de biocombustibles de fonts naturals com les algues marines, entre altres productes verds.

A més, s'han desenvolupat projectes per a la millora de productes derivats del petroli, com adhesius, plàstics i lubrificants, així com de materials avançats, carbonosos i catalitzadors per a processos de refinació.

El reconeixement «Empresa més col·laboradora en R+D» serà lliurat pel rector de la UA, Manuel Palomar, dijous vinent, 15 de juny, a les 19 hores, durant la Gala lmpuls 2017, que tindrà lloc en el Museu de la Universitat d'Alacant, on s’anunciaran les iniciatives empresarials innovadores i sostenibles guardonades en la VI Edició dels Premis Impuls.


Notícies relacionades

La Universitat d'Alacant llança la VI Convocatòria dels Premis Impuls per a iniciatives empresarials innovadores i sostenibles

Investigadors de la UA dissenyen un nou compost per a l'eliminació de contaminants en aigua i aire

Una empresa del Parc Científic d'Alacant finalista del Fons d'Emprenedors de Repsol

La Universitat d'Alacant i Fundació Repsol uneixen sinergies per a donar suport a l'emprenedoria en el sector energètic

Investigadors de la UA dissenyen un fotobioreactor per a produir biocombustible amb algues marina

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464