Saltar apartados

Acte de lliurament del VIII Premi Juan Andrés d'Assaig i Investigació en Ciències Humanes a Pérez Bazo, Sylvie Baud i Renaud Cazalbou

 

Premi_JuanAndres1 Premi_JuanAndres2

Fotografies cedides per la professora Natalia Timoshenko

 

Alacant. 16 de juny de 2017

El grup d’investigació Humanisme-Europa de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant, en col·laboració amb l'Institut Juan Andrés de Comparatística i Globalització lliurava, el dia 14 de juny, el VIII Premi Juan Andrés als professors Javier Pérez Bazo, Sylvie Baulo i Renaud Cazalbou, de la Universitat de Tolosa de Llenguadoc, pel seu estudi i edició crítica de Juan Andrés, Histoire Générale de Sciences et de la Littérature. L'acte va tenir lloc a la Biblioteca Històrica de la Universitat Complutense de Madrid.

L'activitat es completava amb la presentació del llibre corresponent al premi de la setena edició, l’any passat, Juan Andrés (1740-1817). Ensayo de una biografía intelectual (Madrid, Verbum, 2017), del professor Jesús García Gabaldón, així com de les obres publicades amb motiu del bicentenari de la mort de Juan Andrés (Planes. El Comtat, 1740-Roma, 1817), i el lliurament de la Distinció Honorífica Juan Andrés a Marta Torres, directora de la Biblioteca Històrica UCM, a Araceli García Martín, directora de la Biblioteca AECID, i a Fernando García de Cortázar, catedràtic d'Història Moderna.

El Premi Juan Andrés porta el nom de l'humanista creador de la literatura universal i comparada i es concedeix a una reflexió o recerca en el camp de les ciències humanes en raó del relleu i originalitat del seu objecte o el seu mètode.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464