Saltar apartados

Benicarló s'incorpora a la xarxa de municipis amb activitats culturals de la Universitat d'Alacant

Es tracta del primer municipi de fora d’Alacant que signa un conveni cultural amb la UA. L’acord permetrà a Benicarló accedir a tot el catàleg d’activitats culturals de la institució alacantina

 

Alacant. Dilluns, 12 de juny de 2017

L’Ajuntament de Benicarló (Baix Maestrat) i la Universitat d’Alacant van signar dijous passat un conveni de col·laboració en matèria d’activitats culturals de manera que el municipi castellonenc ha esdevingut el primer de fora de les comarques alacantines en incorporar-se a la xarxa de municipis amb activitats culturals de la Universitat d’Alacant.

L’acord permetrà a Benicarló accedir a l’amplia oferta d’activitats que ofereix la Universitat a través del vicerectorat de cultural Esports i Llengües entre les que es poden trobar exposicions, cursos, cine, música, conferències o tallers de diferents temàtiques entre altres.

Al mateix temps, s’ha realitzat a la Universitat d’Alacant una primera reunió de coordinació del conveni en la que van participar el regidor de Cultura de l’Ajuntament castellonenc, Josep Barberà i la directora del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, Eva Valero, a més de dos tècnics tant de la institució alacantina, com del consistori de Benicarló.

Benicarlo

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464