Saltar apartados

CONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA - Balanç de la campanya d'excavacions arqueològiques a l'Alcúdia durant el curs 2016-17

Universitat d'Alacant

Ajuntament d'Elx

 

Alacant, 16 de juny de 2017

 

Dia: Dilluns, 19 de juny de 2017

Lloc: Jaciment arqueològic de l'Alcúdia, Elx

Hora: 10.30 hores

Hi assisteixen:

- Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant

- Carlos Gómez, alcalde d'Elx

- Sonia Gutiérrez, directora de l'Institut Universitari d’Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric de la UA i directora del projecte «Domus-l'Alcúdia. Viure a Ilici».

- José Uroz, catedràtic del Departament de Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega i Filologia Llatina de la UA i director del projecte «Dames i herois. Després de la Ilici ibèrica. Projecte l'Alcúdia: recerca arqueològica interdiciplinària en el sector 11»

- Jaime Molina, professor del Departament de Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega i Filologia Llatina de la UA, «Arqueologia i socialització del coneixement a l'Alcúdia d'Elx. Les termes orientals i àrees circumdants (ASTERO)»


 Balanç de la campanya d'excavacions arqueològiques a l'Alcúdia durant el curs 2016-17

 
Dilluns vinent, 19 de juny, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i l'alcalde d'Elx, Carlos Gómez, oferiran una roda de premsa per a presentar els excel·lents resultats obtinguts en les excavacions arqueològiques dutes a terme durant el curs 2017-18.


En l'acte participaran els directors dels tres projectes d'excavació que s'hi han dut a terme gràcies a les aportacions econòmiques de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament d'Elx, que ha sufragat durant deu mesos la col·laboració de peons.


La roda de premsa es farà a la sala polivalent del mateix jaciment, a les 10.30 hores. Tot seguit es realitzarà una visita guiada per l'excavació que dirigeix el professor Uroz, única en marxa en aquests moments. Aquesta excavació s'està duent a terme just en el mateix lloc on va aparèixer el bust de la Dama d'Elx, un lloc que s’havia mantingut verge fins a aquest moment.


En la visita, l'alcalde aprofitarà per a saludar els peons que han participat en les excavacions que també estaran presents en el jaciment.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464