Saltar apartados

El Paranimf de la UA acull els 144 finalistes en les quinze Olimpíades del Saber per a rebre els guardons

 

PREMIATS_OLIMPÍADES_2016_1 PREMIATS_OLIMPÍADES_2016_2

Fotografies de l'edició 2016: Roberto Ruiz. Taller d'Imatge (FGUA)

 

Alacant. 14 de juny de 2017

La Universitat d'Alacant celebra demà dijous, 15 de juny de 2017, l'acte de lliurament de premis a l'alumnat de batxillerat classificat en les fases locals de les Olimpíades Científiques organitzades per la UA al llarg d'aquest curs acadèmic. A les 17.00 hores, al Paranimf, la vicerectora d'Estudiants i Ocupació, Nuria Grané Teruel, conduirà l'acte. Grané presidirà la taula en la qual participaran el vicedegà de la Facultat Filosofia i Lletres, José María Ferri Coll; el vicedegà de la Facultat de Ciències, Sergio Molina Palacios; el degà de la Facultat d'Econòmiques, Juan Luis Nicolau; el subdirector de l'Escola Politècnica, Josué Antonio Nescolarde, i la directora del Secretariat d'Accés, Mariola Molina Vila. En les fases locals de les diferents Olimpíades del Saber col·labora el Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació de la UA, a través del Secretariat d'Accés i Orientació Universitària.

Cent quaranta-quatre estudiants guardonats rebran els seus premis de cadascuna de les quinze olimpíades en què han participat; Informàtica i Dibuix Artístic organitzades per l'Escola Politècnica Superior; Química, Biologia, Matemàtiques, Geologia i Física organitzades per la Facultat de Ciències; Economia, organitzada per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials; i Geografia, Història, Filologia Catalana, Llengua Espanyola, Llengües Clàssiques, Filosofia, Estudis Àrabs i Islàmics organitzades per la Facultat de Filosofia i Lletres.

L’Olimpíada d’Economia, organitzada per la Facultat de Economia, portarà els seus tres finalistes a representar la UA en la IX Olimpíada Espanyola d’Economia

Amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament del talent i l'excel·lència entre estudiants de batxillerat destacats per la seua alta capacitat, motivació o expectatives acadèmiques i de formació; impulsar el seu interès per la recerca, motivant la vocació en saber en tots els àmbits del coneixement, es convoquen cada any les Olimpíades del saber.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464