Saltar apartados

Entrenador i capitana de l'equip de futbol sala femení de la UA s'acomiaden amb un sentit homenatge

L’Hèrcules i el rector es van sumar al comiat de Carlos Navarro i Lorena Rubio “Txitxo”, en una emotiva jornada que va començar amb un partit i va finalitzar amb un sopar, parlaments i les emocions a flor de pell

 

Comiats_1
Comiats_2
Comiats_3
Comiats_4
Comiats_5

 

Alacant. Dimecres, 14 de juny de 2017

La Universitat d’Alacant va acomiadar anit l’entrenador del seu equip de futbol sala femení els darrers 9 anys –amb un parèntesi d’una temporada– i la capitana de l’equip els últims 6, amb un sentit homenatge en què van participar el rector, el vicerector de Cultura, Esports i Llengües i l’Hèrcules, a més de les jugadores, els tècnics de l’equip i els responsables del Servei d’Esports de la UA.

Navarro posa punt i final a una etapa de nou anys al capdavant de l’equip. L’ha dut a la màxima categoria del futbol sala femení espanyol, a guanyar títols i fins i tot al subcampionat de lliga aconseguit aquest any. Unes fites impensables “quan vam iniciar aquest projecte ara fa quasi una dècada, sabíem el que volíem, pujar de categoria i jugar entre les millors. I mireu on hem arribat i encara us queda corda i capacitat per això i per a més”, recordava i etzibava anit Carlos Navarro durant el seu comiat, en el qual també va participar la seua successora, Maravillas Sansano.

L’homenatge va començar a les 19.30 hores a la mateixa canxa on juga l’equip setmana rere setmana al llarg de tota la temporada. Carlos s’asseia per darrera vegada a la banqueta del seu equip, les jugadores, amb l’uniforme de la Universitat d’Alacant, emocionades pel significat del partit i al davant, la samarreta de l’Hèrcules, amb el rector, Manuel Palomar; el director de l’Escola Politècnica Superior, Andrés Montoyo; el director del Servei d’Esports de la UA, Dari Escandell; i els representants de l’Hèrcules, Alejandro Parodi, Palomino, Ivan Buigues, Paco Peña y Borja.

Al finalitzar el partit, on el resultat era el què menys importava –van empatar a quatre–, la comitiva es va traslladar al Club Social I de la Universitat, on després de sopar els homenatjats van rebre dues plaques commemoratives cadascú, fet que va desfermar les emocions que ja estaven a flor de pell. El rector va agrair a tots dos el seu “compromís i dedicació a l’equip” al llarg de tants anys.

Lorena “Txitxo”, que no va poder evitar tornar-se a emocionar, es va dirigir a les seues companyes “que m’ho han posat tan fàcil”, a l’equip tècnic “que ha confiat en mi durant tants anys” i a la Universitat “que ha apostat per l’equip”. Carlos Navarro, igualment emocionat, va assegurar que “han sigut anys meravellosos, el que heu fet –les jugadores– ha sigut espectacular, jugant contra equips amb molt més pressupost i aconseguint fites increïbles. Heu arribat lluny, però si continueu igual podeu aconseguir tot allò que us proposeu” i també va agrair a la Universitat “el seu compromís sense fissures al llarg dels anys amb l’equip de futbol sala femení. No ens ha mancat el suport ni en els moments més complicats de la crisi quan altres equips el primer que van fer va ser carregar-se les seccions femenines”.

En les plaques es podia llegir “Per dur-nos al capdamunt i fer-nos somiar. Per la teua entrega i dedicació personal... gràcies” a la de Carlos Navarro i “Hi ha forats que mai no es podran omplir. El teu n’és un. Gràcies capi”, en la de Lorena Rubio “Txitxo”.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464