Saltar apartados

La investigadora del CNIO i honoris causa per la UA María Blasco participa en la Clausura del curs acadèmic de la Universitat Permanent

"Hacia un futuro sin enfermedad” és la conferència de clausura de l’alacantina

 

MariaA.BlascoAlacant. 13 de juny de 2017

María A. Blasco Marhuenda, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO) i doctora honoris causa per la Universitat d’Alacant, María A. Blasco Marhuenda, intervindrà el divendres 16 de juny, a les 18:00 hores en la sala d’actes de l’aulari II, en l’Acte de Clausura del Curs Acadèmic 2016 - 2017 de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant (UPUA).

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, inaugurarà l’acte de clausura.

A continuació, María Blasco, directora del Grup d’Investigació Telòmers i telomerasa en el CNIO, pronunciarà la conferència de clausura "Hacia un futuro sin enfermedad".

El lliurament del Diploma Sènior a l’alumnat diplomat del curs 2016-17 de la UPUA donarà pas a la intervenció de la directora de la UPUA, Concepción Bru Ronda.

Prèvia a la clausura de l’activitat, està programada la participació de la presidenta de l’Associació d’alumnes i exalumnes de la UPUA, M. Luisa Mataix Scasso. Enrique Herrero Rodríguez, el vicerector d’Estudis i Formació, serà l’encarregat de fer la clausura oficial.

 

 

Fotografia presa durant l’acte d’investidura de María A. Blasco Marhuenda com a doctora honoris causa per la UA.

Autor: Taller d’Imatge (FGUA).

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464