Saltar apartados

La Maker Faire Barcelona mostra #REme de Fab LAb UA

El refugi temporal per a emergències que canvia consciències viatja de Madrid, en Centre Cultural Conde Duc, al Museu del Disseny de Barcelona

 

Reme_Barcelona1

Reme_Barcelona2

 

Alacant. 15 de juny de 2017

#REme, sistema de constructiu per a refugis d’emergència, dissenyat en Fab Lab Alacant, el laboratori d’investigació en fabricació digital de la Universitat d’Alacant, participa en la Maker Faire Barcelona, considerat un dels esdeveniments maker més importants de la Península, els dies 17 al 18 de juny de 2017.

El projecte ha estat exposat en la Barcelona Design Week (BDW 2017) des del 6 fins al 14 de juny, on #REme ha romàs en el Museu del Disseny com a representant de la iniciativa The Fab Linkage.

De la col·laboració amb l’Ambaixada Italiana i el projecte ITmakES resultava al maig l’exposició de #REme al Centre Cultural Conde Duque de Madrid, des de divendres i fins al diumenge, amb motiu de la celebració del Dia de la República i de la mà de l’Ambaixada d’Itàlia a Espanya.

#REme ha guanyat el Primer Premi en el Festival Internacional d’Arquitectura eme3 del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, COAC Barcelona, ha participat juntament amb l’ONG Karam en la recaptació de fons per a refugiats del Mercat de Disseny d’Alacant i va ser part de l’exposició i de les jornades de fabricació digital Fab·U·Lab al Col·legi Territorial d’Arquitectes d’Alacant. A més, és una de les peces que participen en les Trobades d’Art Contemporani (EAC) de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert. A la tardor pròxim estarà a la Maker Faire Roma.

 

Xarxes socials:

https://www.facebook.com/fablabalicante

https://twitter.com/fablabalc

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464