Saltar apartados

La UA presenta els Cursos d'Estiu Rafael Altamira a la Seu Universitària Elda

La Seu Universitària d’Elda tindrà tres cursos amb temàtiques relacionades amb les ciències de l’educació i les ciències econòmiques i el turisme

Cursos estiu_Elda

 

Elda. Dimarts, 13 de juny de 2017

La Seu Universitària i l’Ajuntament d’Elda han presentat aquest matí en roda de premsa l’oferta de cursos d’estiu “Rafael Altamira” que la Universitat d’Alacant ofereix, per a la seu local. Un acte al qual han assistit la regidora de Relacions amb la Universitat, Belén Alvarado, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés i Charo Navalón, coordinadora de la Seu.

Per a aquesta nova edició de cursos d’estiu de la UA, la Seu Universitària d’Elda tindrà tres cursos amb temàtiques relacionades amb les ciències de l’educació i les ciències econòmiques i el turisme; “Jornades sobre Visual Thinking” que s’impartirà del 4 al 5 de juliol, “L’esport com a element educatiu”, que tindrà lloc del 10 al 14 de juliol i “Responsabilitat social corporativa en PIMES: reptes i oportunitats”, de l’11 al 12 de juliol.

L’edil ha destacat la vocació i l’impuls en formació que s’ha donat a la ciutat en aquests dos últims anys i ha indicat que “seguim treballant per reforçar el paper que la formació a tots els nivells ha de tenir a Elda, formació universitària, formació de cicles amb més de 30 especialitats en els diferents instituts de secundària, i formació complementària com les activitats organitzades per la Seu Universitària”.

Segons l’opinió d’Alvarado aquesta és “la millor forma de tenir uns joves preparats que vulguen desenvolupar el seu futur personal i professional a Elda, i la capacitat de reciclar els treballadors que cerquen ampliar horitzons laborals”.

Carles Cortés, per la seua banda, ha volgut destacar la fructífera col·laboració de l’Ajuntament d’Elda, i la labor que ha fet la Seu Universitària, de la mà de la seua coordinadora Charo Navalón. I ha assenyalat que gràcies a aquesta col·laboració, un any més, “acostem els Cursos d’Estiu a la societat, amb una temàtica interessant i variada”.

Per la seua banda, Charo Navalón, ha volgut agrair a l’Ajuntament la possibilitat d’acollir una nova edició dels cursos d’estiu, i, a continuació, ha detallat el contingut dels tres cursos oferits.

 

Jornades sobre Visual Thinking

Del 4 al 5 de juliol

La comunicació actual és cada vegada més digital i visual. Al mateix temps els professionals d’avui estan utilitzant cada vegada més eines visuals per a ser més i comunicar millor, fomentar la visió compartida i construir projectes. Aquest curs permetrà als participants aprendre a utilitzar eines simples i potents per a simplificar la complexitat, saber com plasmar i presentar la informació de la manera més humana i directa.

 

L’esport com a element educatiu

Del 10 al 14 de juliol

Aquest curs proposa una sèrie d’activitats tant teòriques com pràctiques que pretenen desenvolupar aptituds, capacitats i habilitats positives a partir de la pràctica de diferents esports, partint del coneixement d’aquests i de les aplicacions que tenen per al foment d’una vida saludable i de la millora educativa.

 

Responsabilitat social corporativa en PIMES: reptes i oportunitats

De l’11 al 12 de juliol

Aquest curs pretén difondre la responsabilitat social en la petita i mitjana empresa, mitjançant el desenvolupament d’accions combinades d’exposició de bones pràctiques i desenvolupament de ponències i tallers pràctics sobre com integrar aquestes en la gestió estratègica de l’empresa i com comunicar aquesta integració a consumidors i societat en general, com un factor diferencial competitiu.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464