Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull la reunió anual del Patronat de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes

 

Alacant. Dimecres, 14 de juny de 2017

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant, ha presidit aquest matí la reunió del Patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, entitat de la qual és vicepresident executiu. L’acte ha tingut lloc a la seu de la Universitat d’Alacant en el carrer de Sant Ferran.

En el transcurs de la reunió s’ha fet un informe sobre l’activitat de la Fundació en el primer semestre del 2017 i s’han aprovat els comptes anuals. Durant la reunió, han pres possessió com a nous Patrons Fernando Benzo Sáinz, secretari d’estat de Cultura; Fernando García Casas, secretari d’estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica; Juan Manuel Bonet, director de l’Institut Cervantes; Flavia Bartolomé, directora adjunta de l’àrea corporativa de Santander Universidades, i Javier Sagi-Vela, director general d’Universia Holding.

El Patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes està format per representants de la Universitat d’Alacant, Banc Santander, la Fundació Botín, el Ministeri d’Economia i Competitivitat del Govern d’Espanya, el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Secretaria d’Estat de Cultura, la Secretaria d’Estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica, la Generalitat Valenciana, la Reial Acadèmia Espanyola, l’Institut Cervantes, el Grup PRISA, la CRUE Universitats Espanyoles, la Fundació Germán Sánchez Ruipérez, la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya, la Feria Internacional del Libro (FIL) de Guadalajara i Universia, SA.

 

PATRONATO_CERVANTES_VIRTUAL_1 PATRONATO_CERVANTES_VIRTUAL_2

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464