Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i l'Empresa Municipal EMUDESA firmen un conveni de col·laboració

El Conveni permetrà impulsar accions formatives i d’investigació al voltant de l’emprenedoria

Elda, 13 de juny de 2017

La Universitat d’Alacant i l’Empresa Municipal d’Urbanitzacions d’Elda SA (EMUDESA) inicien la col·laboració amb la firma d’un conveni marc que té com a objectiu la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació.

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés i Javier Rivera, director de l’Empresa Municipal d’Urbanitzacions d’Elda (EMUDESA), han sigut els encarregats de rubricar l’acord aquest matí a l’Ajuntament d’Elda.

Les dues entitats han manifestat interès per desenvolupar accions formatives i d’investigació sobre temes en què tenen un interès comú, com són l’impuls decidit a l’emprenedoria, tant juvenil com de persones en actiu, com també el seguiment i l’enfortiment de xarxes professionals.

Carles Cortés, ha destacat la importància d’aquest conveni “com una forma d’establir relacions amb la resta de les institucions socials”.

Mitjançant la potencialitat d’un servei com és EldaCoworking i el Viver d’Empresa, es pretén potenciar la capacitat innovadora i dinamitzadora del teixit industrial d’Elda i donar cabuda a nous perfils professionals amb l’objectiu de fer créixer projectes d’emprenedoria amb base tecnològica, i també apostar per una formació de qualitat avantguardista apropiada per als nous sectors emergents.

En aquest sentit, el director d’EMUDESA, Javier Rivera, ha indicat que “amb aquest conveni es potencia una innovació essencial per a la ciutat d’Elda”. Aquests temes, que les dues entitats ja treballen en els seus diferents àmbits, a partir d’ara es tractaran també de forma conjunta per a aconseguir metes interessants tant per a la societat d’Elda com per a la Universitat d’Alacant.

ConvenioUA_EMUDESA

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464