Saltar apartados

La Seu Universitària de Petrer homenatja Gloria Fuertes amb el recital "Amor, dolor (pero poco) y humor"

 

Homenatge_GloriaFuertes

Alacant. Dilluns , 19 de juny de 2017

La Seu Universitària de Petrer ret homenatge a la trajectòria literària de Gloria Fuertes amb el recital «Amor, dolor (pero poco) y humor», interpretat pel contista Yoni Ramírez, el pròxim dijous, 22 de juny, a les 20.30 hores, al Centre Cultural, c/ Sant Bartomeu, 5. L’entrada és gratuïta limitada a la capacitat del local.

El recital estarà protagonitzat per Yoni Ramírez, que llegirà i cantarà els poemes de la poeta madrilenya en homenatge a la seua trajectòria literària. «Amor, dolor (pero poco) y humor. Homenaje a Gloria Fuertes» mostra la peculiar visió del món que tenia l’autora, que transita des de la realitat més cruel fins al disbarat més oníric, amanit tot pel seu fi humor i ironia.

Yoni Ramírez solament necessita una maleta tronada que conté llibres de Gloria Fuertes per a acabar convertint-la en el famós «transistor electroacústic i ultrasònic THC», capaç de captar, enregistrar i reproduir veus d’altres mons.

La cadència i musicalitat dels poemes de Gloria Fuertes han portat l’artista a convertir els poemes en xotis, un altre en el cant d’un treballador humil, altres dos interactius en els quals es convida el públic a cantar, dos poemes en arranjaments de música folk i, per a acabar, una cançó de bressol amb la qual Gloria s’acomiada.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464