Saltar apartados

La UA i l'Ajuntament de La Nucia presenten els Cursos d'Estiu Rafael Altamira 2017

 

LaNucia_SeuCursosVerano 

 

Alacant. Dimarts, 20 de juny de 2017

La Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de la Nucia han presentat aquest matí en roda de premsa l'oferta de Cursos d'Estiu Rafael Altamira 2017 que la Universitat d'Alacant ofereix per a la seu local, i la programació cultural i acadèmica paral·lela que es desenvoluparà durant el mes de juliol a la seu universitària. Un acte que ha comptat amb la presència de Bernabé Cano, alcalde de la Nucia, Pedro Lloret, regidor de la Seu Universitària de la Nucia, Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries, Vicent Martines, coordinador acadèmic de la Seu Universitària de la Nucia, així com els coordinadors dels cursos Vigela Lloret (Lideratge i Felicitat: Claus de l'Apoderament) i Román Rodríguez (XI Curs Internacional de Música Moderna de la Nucia).

Per a aquesta nova edició de cursos d'estiu de la UA, la Seu Universitària de la Nucia comptarà amb dos cursos: XI Curs Internacional de Música Moderna: «Pop, rock, blues, jazz... Guitarra elèctrica, baix, cant modern, bateria, percussió, piano modern...», del 10 al 13 de juliol i el curs Lideratge i Felicitat: Claus de l'Empoderament, que s'impartirà del 18 al 19 de juliol.

L'alcalde de la Nucia, Bernabé Cano, ha destacat la fructífera col·laboració entre les dues institucions i ha destacat que l'activitat de la Seu Universitària té un important compromís amb la difusió del coneixement a tota societat.

Per la seua banda, Eva Valero ha volgut agrair l'excel·lent tasca exercida per l'Ajuntament de la Nucia i el coordinador de la Seu, Vicent Martines, que han donat uns fruits molt importants, com demostra que enguany es complisquen deu anys dels cursos d'estiu a la localitat.

A continuació, Vicent Martines ha detallat el contingut dels cursos oferits i activitats culturals paral·leles:

Programa Cursos d'Estiu Rafael Altamira 2017

XI Curs Internacional de Música Moderna: «Pop, rock, blues, jazz... Guitarra elèctrica, baix, cant modern, bateria, percussió, piano modern...»

Del 10 al 13 de juliol

En el XI Curs Internacional de Música Moderna 2017 s'oferirà una formació tècnica i teòrica en pop, rock, blues, jazz, música llatina, en les especialitats de guitarra elèctrica i baix, piano i teclats, percussió, bateria, cant modern i vent. Es tractaran els aspectes històrics de cada gènere musical, les principals característiques i la interpretació del repertori dels diferents estils. Es realitzaran treballs individuals en cada especialitat i diverses agrupacions col·lectives.

Lideratge i Felicitat: Claus de l'Apoderament

Del 18 al 19 de juliol

Com ser feliç és la recerca que més es fa en Google. Les persones busquem des de sempre la poció de la felicitat, encara que la ciència ens demostra que per a ser feliços cal entrenar-se, i no de qualsevol manera. Les claus per a apoderar-nos, liderar-nos i així aconseguir ser feliços són aquelles amb les quals treballarem al llarg d'aquest curs. La felicitat es conquista.

Activitat cultural i acadèmica complementària

Mites del Cinema

Paral·lelament als Cursos d'Estiu de la Seu Universitària de la Nucia, es desenvoluparà el curs Viatge pels Mites del Cinema, el 13 i 14 de juliol. Els objectius d'aquest seminari són conèixer el tractament dels mites culturals en el cinema. Amb aquest objectiu es realitzarà en cada sessió una introducció prèvia al visionat de les pel·lícules escollides. Està dirigit a estudiants, professionals de tots els àmbits i amants del cinema.

Seminaris internacionals i tesis

La Nucia tindrà, a més, una gran activitat acadèmica i científica durant el mes de juliol amb dos seminaris internacionals i diverses defenses de tesis doctorals. El Simposi Internacional de Grups d'Alt Rendiment Acadèmic Internacional de Doctorat (GARAID) reunirà a la seu del 10 al 14 de juliol a professorat director de tesis doctorals de les universitats d'Alacant, Múrcia, Còrdova i Associazione Agathon, i el X Simposi Internacional del Noves Tendències en R+D+I en Literatura, Llengua i TIC sobre la Corona d’Aragó. De la Innovació al Cànon, que continuarà la seua activitat en la seu durant els dies 10, 11, 20 i 21 de juliol. Hi participaran ponents de la University of Califòrnia at Santa Barbara, Califòrnia Politechnic State, UJI, UB, UA i Universitat de València. Dins del simposi hi haurà dues defenses de tesis doctorals a càrrec dels professors Joan de Déu Martines Llinares i Gustavo Cambraia Franco. 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464