Saltar apartados

El rector destaca l'aposta inequívoca de la Universitat d'Alacant per Dénia

La terminal marítima de Baleària va acollir la presentació dels Cursos d’Estiu de la UA

 

Aposta_Denia1
Aposta_Denia2
Aposta_Denia3
Aposta_Denia4
Aposta_Denia5
Aposta_Denia6

 

Dénia. Dijous, 29 de juny de 2017

Els Cursos d’Estiu de la Universitat d’Alacant van ser ahir els protagonistes a Dénia, que avui n’acull el primer que s’organitza a la Seu Universitària, amb la presentació realitzada a la terminal marítima de Baleària, amb el rector, Manuel Palomar, l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, el responsable de Responsabilitat Social i Innovació de la companyia, Josep Vicent Mascarell i una nodrida representació de la UA, amb vicerectors i degans, entre d’altres.

El rector va destacar l’aposta inequívoca de la Universitat d’Alacant per fer-se present a la capital de la Marina Alta i “tenir una activitat estable a través de la Seu Universitària, que és una realitat gràcies al compromís de l’Ajuntament i també de Baleària”.

Tant Grimalt com Mascarell van destacar la importància de tenir la Universitat d’Alacant a Dénia “aquesta comarca es mereix tenir formació universitària per poder créixer i evitar la fuga de talent”, apuntaven.

L’acte va ser conduït per Catalina Iliescu, responsable dels Cursos d’Estiu de la UA i va servir per a presentar en societat a Dénia els més de cinquanta cursos que es faran al llarg de l’estiu tant al campus de la Universitat com a les diferents seus amb què la UA està present a les diferents comarques, uns cursos que aposten per la formació especialitzada i que tenen la vocació de contribuir a la millora de les capacitats dels participants.

 

Inauguració

Aquest dijous comença el primer curs d’estiu a la Seu Universitària de Dénia, titulat “La Responsabilitat Social com a Eina de Canvi” és una trobada dirigida per la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez, que es desenvoluparà fins al 30 de juny a les instal·lacions de Baleària (Estació Nàutica, Moll de la Pansa, s/n, Dénia).

Aquest curs té com a objectiu mostrar com els poders públics i les empreses tracten la Responsabilitat Social (RS) des de diferents perspectives, i analitzaran les experiències actuals de grans i mitjanes empreses de la comarca, les polítiques de RS a la Comunitat Valenciana i en la contractació pública, entre d’altres qüestions.

El programa també tindrà altres ponents destacats com, Sonja Díetz, presidenta de Cercle Empresarial de la Marina Alta, M. José Alonso, magistrada del contenciosoadministratiu i Domingo García, catedràtic d’Ètica Empresarial i Comissionat per al desenvolupament de la RSU de la Universitat Jaume I de Castelló, entre d’altres.

 

Notícies relacionades:

La Responsabilitat Social com a Eina de Canvi protagonitza el primer curs d'estiu de la UA a la Seu Universitària de Dénia

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464