Saltar apartados

Inauguració del VIII Congrés Iberoamericà d'Universitats Promotores de la Salut

 

Alacant. Dilluns, 26 de juny de 2017

 

Data: Dimarts, 27 de juny de 2017

Hora: 9:00 hores

Lloc: Sala d’actes de l'aulari II

 

Hi intervindran:

- Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant

- M. José Rodríguez, vicerectora Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i coordinadora de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables

- José Antonio Hurtado, degà de la Facultat de Ciències de la Salut

- Hiram V. Rierol, president del Comitè Científic i coordinador de la Xarxa Iberoamericana d'Universitats Promotores de la Salut (RIUPS)

- Antoni Aguiló, copresident del comitè científic i coordinador de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS)

- M. Teresa Romá, directora d'Universitat Saludable de la UA i presidenta del comitè organitzador del Congrés CIUPS2017.

 

Demà, dimarts 27 de juny de 2017, comença la VIII edició del Congrés Iberoamericà d'Universitats Promotores de la Salut, CIUPS2017, a la Universitat d'Alacant sota el lema “Promoció de la Salut i Universitat. Construint Entorns Socials i Educatius Saludables”. Organitzat juntament amb la Xarxa Iberoamericana d'Universitats Promotores de Salut (RIUPS), més de 200 participants de diverses universitats de Mèxic, Costa Rica, Puerto Rico, Colòmbia, Equador, Xile, Brasil, Portugal i Espanya es reuniran en aquesta trobada que tindrà lloc del 27 al 29 de juny de 2017 a l'aulari II del campus a la UA.

Durant tres dies, una quinzena de prestigiosos ponents tractaran en sis sessions plenàries aspectes relacionats amb la promoció de la salut en política nacional i internacional, accessibilitat i inclusió o la contribució de les universitats en el desenvolupament de les polítiques i accions de promoció de la salut a nivell nacional, regional i global.

Més informació: La Universitat d'Alacant, seu del VIII Congrés Iberoamericà d'Universitats Promotores de la Salut

Web: CIUPS2017

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464