Saltar apartados

La primera setmana de juliol comença amb catorze cursos d'estiu de la UA

Ciutat de la Llum, el campus de Sant Vicent i les seus universitàries de Cocentaina, la Marina, l’Alcúdia i Elda acolliran les propostes estiuenques per a aquesta setmana

Alacant. Dijous 29 de juny de 2017

El programa de Cursos d’Estiu Rafael Altamira de la UA comença el mes de juliol amb una àmplia oferta per a la primera setmana, amb catorze propostes estiuenques de temàtica i enfocaments molt diversos: cinema, traducció, responsabilitat penal, dret de família, innovació educativa, agroeconomia de l’oli, multilingüisme i arqueologia.

Amb l’objectiu d’acostar la formació a tota la província, en aquesta primera setmana els cursos s’impartiran en el campus de la UA, Ciutat de la Llum i en les Seus Universitàries de la Marina, l’Alcúdia i Elda.Cursos d’Estiu primera setmana de juliol (del 3 al 8 de juliol)

CIUTAT DE LA LLUM (2 cursos)

Finançament i fiscalitat per a l’audiovisual

Programa complet

Aquest nou curs que abordarà, del 3 al 6 de juliol, el quadre de finançament públic i privat que ofereix Espanya i els principals mercats internacionals, les fonts disponibles, la forma de negociació, el tipus de producte elegible i els límits de cada tipus de finançament aplicable a llargmetratges de ficció, sèries i documentals. Dirigit per John Sanderson i Pilar Pérez Solano i impartit per Isabel Mariscal Alonso i Mariano L. Arrieta

CAMPUS (4 cursos)

Claus teoricopràctiques per a la traducció literària d’obres romaneses.

Programa complet

Del 4 al 7 de juliol. El curs es proposa presentar el panorama de les traduccions literàries del romanès publicades a Espanya i les particularitats d’aquest mercat, així com familiaritzar l’alumnat amb les principals dificultats i reptes d’aquesta activitat creativa. Les classes matinals d’anàlisi traductològic i creació de noves versions meta es completen amb conferències vespertines de temàtica àmplia: filmografia, teatre, art, pensament

Compliance penal: qüestions actuals i reptes per a la responsabilitat penal de les persones jurídiques (ICALI).

Programa complet

Del 6 al 7 de juliol .Tracta la nova regulació de la responsabilitat penal de les persones jurídiques després de la reforma del Codi penal per la Llei orgànica 1/2015.

Lloc: Sala de graus Alfredo Orts (Òptica). Campus de la Universitat d’Alacant

Ponents destacats: Salvador Viada. Fiscal de Sala del Tribunal Suprem. Intervé el dijous 6 de juliol a les 16 hores.

Últimes incidències en el dret de família (ICALI)

Programa complet

Del 6 al 7 de juliol. El curs abordarà les repercussions de la declaració d’inconstitucionalitat de la diferent legislació autonòmica valenciana; problemàtica de les tècniques de reproducció assistida i maternitat subrogada; aliments a fills majors d’edat; interès del menor en situacions de violència de gènere.

Lloc: Sala de graus Ramón Martín Mateo (Facultat de Dret). Campus de la Universitat d’Alacant

Ponents destacats:

- José Antonio Seijas. Magistrat del Tribunal Suprem (Sala Primera). Intervé el dijous 6 a les 12.30 hores.

- Jorge Ignacio Rabasa. Fiscal cap Fiscalia Provincial d’Alacant. Intervé el dijous 6 a les 16.30 hores.

SEU DE CONCENTAINA (4 cursos)

VI Trobada d’Innovació Educativa: «Nous escenaris, noves mirades»

Programa complet

Del 3 al 5 de juliol. Aquest curs té com a objectiu conèixer i entendre l’educació des de diferents perspectives, com l’escola lliure, l’escola tradicional i l’escola innovadora.

Lloc: Edifici Àgora. Plaza Ramón y Cajal, 1 (Alcoi)

Oli, l’or líquid. Elaboració, agroeconomia i química de l’oli.

Programa complet

Del 5 al 7 de juliol. Aquest curs proporciona una base de coneixement dels processos de la seua elaboració. Es desenvoluparan aspectes agroeconòmics, de l’obtenció i tractament de la matèria primera, de l’obtenció, de les propietats fisicoquímiques i el seu efecte en la classificació dels diferents tipus d’oli.

Lloc: Centre Cultural El Teular. Plaça del Teular, s/n. 03820 Cocentaina

El model educatiu del Projecte Roma: teoria i pràctica. «Construint comunitats de convivència i aprenentatge a través de projectes de recerca en les aules d’infantil, primària i secundària». Del 6 al 8 de juliol

Programa complet

Lloc: Centre Cultural El Teular. Plaça del Teular, s/n, 03820 Cocentaina

 

L’autoaprenentatge com a recurs per al professorat de valencià (I)

Programa complet

Del 7 al 8 de juliol. Un curs que té com a objectiu mostrar diversos recursos en línia amb els quals el professorat de valencià podrà ajudar el seu alumnat a consolidar de manera autònoma els coneixements que necessita un aprenent inicial de valencià.

Lloc: Centre Cultural El Teular. Plaça del Teular, s/n. 03820 Cocentaina

SEU DE LA MARINA-BENISSA (2 cursos)

Orientador d’aprenentatge i assessor en educació

Programa complet

Del 3 al 5 de juliol. Un curs que abordarà temes relacionats amb la formació, metodologia i entrenament en coaching, per a l’educació.

Lloc: C/ Puríssima, 57-59. 03720 Benissa

 

Multilingüisme i AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres)

Programa complet

Del 5 al 7 de juliol. Aquest curs presenta enfocaments diversos sobre el multilingüisme, projectes per a la implantació de programes bilingües en diferents nivells, l’aplicació de les TIC i el paper de les institucions i el professorat, la seua formació i els recursos disponibles per a una integració en programes multilingües.

Lloc: C/ Puríssima, 57-59. 03720 Benissa

L’ALCÚDIA (1 curs)

IV Curs Pràctic d’Arqueologia

Programa complet

Del 3 al 14 de juliol. El curs proporciona una formació bàsica en l’ús dels instruments metodològics i el coneixement de les principals estratègies d’intervenció en el treball de camp i la recerca arqueològica.

Lloc: Fundació Universitària L’Alcudia d’Investigació Arqueològica .Partida d’Atzavares de Baix. Polígon I, núm. 138. 03290 Elx

SEU D’ELDA (1 Curs)

Jornades sobre Visual Thinking

Programa complet

Del 4 al 5 de juliol. Aquest curs permetrà als participants aprendre a utilitzar eines simples i potents per a simplificar la complexitat, saber com plasmar i presentar la informació de la manera més humana i directa.

Lloc: Av. Chapí, 36. 03600 Elda. Aules de teoria. Centre Cívic i Juvenil d’Elda
Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464