Saltar apartados

El teatre clàssic arriba a Benilloba diumenge de la mà de l'Aula Universitària

L’auditori acollirà diumenge a partir de les 17.30 hores la representació d’Èlectra, de Sòfocles, en versió de Ricardo Arteros amb l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant

 

Alacant. Dimarts, 2 de maig de 2017

El pròxim diumenge 7 de maig a partir de les 17.30 hores i amb entrada gratuïta, l’auditori de Benilloba acollirà la representació de l’obra de teatre “Èlectra”, un clàssic de la dramatúrgia clàssica grega escrit per Sòfocles i que ha versionat l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant sota la direcció de Ricardo Arteros.

L’obra té un total de 15 actors que representen la història d’Agamèmnon, rei de Micenes assassinat per la seua dona Clitemnestra i l’amant d’aquesta, Egist després de tornar del setge de Troia.

Èlectra, la filla major d’Agamèmnon, tement per la vida del seu germà petit, Orestes, el posa sota la protecció d’un home de confiança perquè l’ajude a eixir del regne. Des d'aquest moment no deixarà de plorar la mort del pare i de denunciar els autors del crim, raó per la qual pateix tota mena de tortures i maltractaments. La seua determinació és fèrria, però han passat quinze anys i l’esperança que Orestes torne de l’exili per a consumar la seua venjança comença a esvair-se.

 

Electra_Benilloba1
Electra_Benilloba2
Electra_Benilloba3

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464