Saltar apartados

La Càtedra Antoni Miró presenta tres exposicions d'art contemporani a Alcoi

 

Expo_Alcoy1Alacant. Dijous, 4 de maig de 2017

La mostra col·lectiva "Papers i collages per a Joan Valls" a la Llotja de Sant Jordi,"Extracció" de Jordi Vila, al Centre Ovidi Montllor, i "A l’ombra del Montgó" d’Hans Dieter Zingraff, al Centre Cultural, són les tres noves propostes expositives a Alcoi amb la participació de la Càtedra Antoni Miró UA que podran visitar-se durant tot el mes de maig.

"Papers i collages per a Joan Valls" és una exposició col·lectiva que vol servir per a aproximar la frescor de les obres amb aquest suport. Per cronologia, els artistes seleccionats van des d’Antonio Lorenzo (Madrid, 1922-2009) fins a Albano Hernández (Àvila, 1988), amb peces de tendències plàstiques diferents i amb diferents tècniques, que abracen des del grafit fins a l’acrílic, passant pel gouache o les ceres, però sempre utilitzant el paper com a suport o amb la tècnica de collage.

La segona proposta s’anomena “Extracció” de l’artista Jordi Vila, pintor que ha begut de les fonts de l’avantguarda, i que segueix evolucionant des de la seua talaia barcelonina, en la seua nítida i esquemàtica tasca d’evitar el que és superflu, i mantenint en suspens a l’espectador que descobreix que per a córrer no fa falta multiplicar les cames sinó descobrir la roda.

I finalment, l’obra titulada "A l’ombra del Montgó" d’Hans Dieter Zingraff que mostra una connexió íntima amb les tendències geomètriques del constructivisme del segle XX, ha passat per diverses etapes en la seua evolució, d’una manera especial per aquella dels anys 70, basada en el compromís personal i la crítica social d’aquest. Ha passat dels inicis, amb trets figuratius i manipulant corbes i cercles, a treballar únicament l’abstracció.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464