Saltar apartados

La UA i l'Ajuntament de Polop signen un conveni per a l'obertura d'una aula universitària

 

Alacant. Divendres, 5 de maig de 2017

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, i l'alcalde de Polop (la Marina), Gabriel Fernández, han signat un conveni per a la creació d'una aula universitària a la localitat de Polop. Un acord que permetrà desenvolupar activitats conjuntes entre la Universitat d'Alacant i el consistori de la localitat.

Amb aquest conveni, Polop s'incorporarà en la xarxa de seus que estén la presència de la Universitat d'Alacant en tot el territori i que permet desenvolupar activitats de caràcter cultural, formatiu i investigador, a més d'acostar la mateixa Universitat als estudiants i a la població en general.

Durant l'acte s'ha col·locat una placa en la Casa Museu de Gabriel Miró, espai on tindran lloc les activitats conjuntes entre la localitat i la UA, i posteriorment la professora emèrita Kathleen McNerne, del Foreign Language Department de la West Viriginia University, experta en literatura catalana i castellana des d'una perspectiva feminista, ha impartit la conferència titulada, títol «Ací conten les dones: Parlen les escriptores».

A la signatura del conveni han assistit, a més del vicerector i l'alcalde, els regidors de l'Ajuntament de Polop, Andrés Barcelot, regidor de Turisme i Cultura; Marie France Berenguer, regidora d'Urbanisme, Educació, Serveis Socials i Dona; María José Berenguer, regidora d'Hisenda, Patrimoni i Medi Ambient; María Amparo Aznar, regidora de Festa i Joventut; Francisco Fuster Montoro, regidor d'Esports i Sanitat, i Antonio Orts, gran coneixedor de l'obra de Gabriel Miró, artífex i conseller de la fundació de la Casa Museu Gabriel Miró.

 

Aula_Polop1
Aula_Polop2
Aula_Polop3
Aula_Polop4
Aula_Polop5
Aula_Polop6

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464