Saltar apartados

Obert el termini d'inscripció dels Premis Impulse 2017

 

Alacant. Dimarts 2 de maig de 2017

El termini de presentació de projectes empresarials innovadors i sostenibles dels Premis Impulso es troba obert fins el pròxim 17 de maig. Amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d’empreses, aquesta VI edició compta amb fins a 32.000 euros en premis.

Per primera vegada, els Premis Impuls permeten tres categories de participació. La primera, modalitat A, està dirigida a idees empresarials promogudes per personal docent i investigador (PDI), doctores i doctors o estudiants de doctorat l'objectiu dels quals siga l’explotació comercial de resultats de recerca de la Universitat d'Alacant. A més, aquests projectes hauran de tenir unes característiques tals que permeten la seua aprovació com a Empresa de Base Tecnològica (EBT) de la UA.

D'altra banda, la modalitat B es dirigeix a iniciatives empresarials que partisquen dels mateixos estudiants o titulades i titulats de la UA; i, com a novetat, la modalitat C es dirigeix a projectes basats en la reutilització de dades obertes promogudes també per estudiants o titulades i titulats.

Els Premis Impuls naixen en el marc del programa institucional ua:emprèn, promoguts per la Universitat d'Alacant i la Fundació Parc Científic d'Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA) com una mostra clara de la seua aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat.

 

Bases completes


Notícia relacionada

La Universitat d'Alacant llança la VI Convocatòria dels Premis IMPULS per a iniciatives empresarials innovadores i sostenibles

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464