Saltar apartados

Professors i alumnes de la Universitat de Costa Rica participen a la UA en un programa d'intercanvi d'experiències educatives i cooperació internacional de persones adultes

Entre el 3 i el 8 de maig una trentena d’alumnes i docents participaran en classes de l’àrea de Salut i Vida de la UPUA, seminaris temàtics sobre cultura i patrimoni i activitats culturals

Programa_CostaRica

 

Alacant. Divendres, 5 de maig de 2017

Professors i alumnat del Programa Institucional per a la Persona Adulta i Adulta Major (PIAM) de la Universitat de Costa Rica visiten la Universitat d’Alacant, dins d’un acord de formació, intercanvi d’experiències educatives i cooperació internacional.

El Programa Institucional per a la Persona Adulta i Adulta Major (PIAM) és un programa institucional vinculat al Vicerectorat d’Acció Social, de la Universitat de Costa Rica. Aquest programa igual que el Programa Diploma Sènior de la Universitat d’Alacant està dirigit a persones majors de 50 anys, com a ensenyaments específics per a persones majors.

El PIAM també desenvolupa projectes d’investigació i va participar l’any 2011 en el Projecte “Cooperació al Desenvolupament en Educació Permanent d’Adults Majors – CODEPAM”, coordinat per la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant. Igualment, el PIAM-UCR juntament amb la UPUA-UA formen part de la Xarxa Iberoamericana d’Experiències Educatives amb Persones Majors (RIPUAM) i l’Associació Internacional d’Universitats de la Tercera Edat (AIUTA).

Iniciaran el programa amb una vista al Campus i una recepció per part del Rectorat de la UA. Durant cinc dies, del 3 al 8 de maig, una trentena d’alumnes i docents participen en classes de l’àrea de Salut i Qualitat de Vida de la UPUA, seminaris temàtics sobre cultura i patrimoni i Miguel Hernández, i activitats culturals a la Seu Ciutat d’Alacant, l’Ajuntament d’Alacant, el Jaciment Arqueològic de l’Alcúdia i la Seu de la Marina.

L’objectiu principal és enfortir llaços en el marc dels ensenyaments i les estratègies de formació al llarg de tota la vida, mitjançant l’intercanvi d’experiències educatives i la cooperació internacional.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464