Saltar apartados

Salvador Ordóñez rebrà el títol d'Alacantí d'Adopció de la Diputació

En l’acte, que se celebra dissabte, es reconeix la trajectòria de qui va ser rector de la Universitat d’Alacant

 

Salvador_OrdonezAlacant. Dimarts, 2 de maig de 2017

El Palau Provincial acollirà dissabte vinent, 6 de maig a les 10.30 hores, la celebració de l'acte institucional del Dia de l'Alacantí d’Adopció, un distinció que enguany recau en el catedràtic de Petrologia i Geoquímica i exrector de la Universitat d'Alacant, Salvador Ordóñez. La sala de plens de la Diputació serà l'escenari en el qual es desenvolupe aquest homenatge que comptarà amb la presència de representants institucionals de la Diputació d'Alacant i de l’Ajuntament i al qual assistiran, a més, membres de les cases regionals de la ciutat vestits amb la indumentària típica dels seus llocs d'origen.

Amb aquest nomenament com a «Alacantí d’Adopció», el govern provincial reconeix la dilatada trajectòria professional i acadèmica d'Ordóñez, a més de la seua dedicació i la seua vinculació a aquesta terra, a la qual ha aportat nombrosos estudis i recerques, així com una intensa tasca de coneixement i posada en valor de les roques ornamentals de la província. Així mateix, la institució provincial li agraeix que haja difós el nom d’Alacant arreu del territori nacional i internacional. 

El diputat de Cultura i Educació, César Augusto Asencio, ha reconegut els mèrits acadèmics de l'homenatjat, entre els quals destaca una àmplia activitat docent i investigadora i alhora ha subratllat «la implicació d’Ordóñez amb aquesta província en la qual va engegar la creació del Laboratori de Petrologia Aplicada de la Universitat d'Alacant des d'on ha desenvolupat una intensa tasca d’aprofundiment i divulgació de les roques ornamentals del nostre territori». 

L'acte institucional al Palau Provincial començarà amb l'arribada d'autoritats, amenitzada pel Grup de Tambors de l'Associació Hellineros i del Grup de Gaites L’Estruendu del Centre Asturià a les 10.00 hores. Mitja hora més tard començarà a la sala de plens, amb la presència de presidents i reines de les cases regionals, el nomenament d’«Alacantí d'Adopció de 2017» i la imposició de la medalla commemorativa.

Després d’aquest esdeveniment, la comitiva es traslladarà fins a la plaça del Mar, on s'iniciarà una desfilada per l’Esplanada que conclourà amb una actuació a càrrec dels diferents grups regionals de la ciutat.

Les persones interessades a assistir a l’acte han de confirmar l’assistència en l’e-mail de protocol de la Diputació Provincial: protocol@diputaciónalicante.es

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464