Saltar apartados

Altruisme, compromís i motivació els ingredients del programa "Mentoring" de la Universitat d'Alacant

Comença la primera sessió del nou programa destinat a desenvolupar el potencial emprenedor d’estudiants i egressats de la UA

 

Mentoring_1 Mentoring_2

 

Alacant. Divendres, 19 de maig de 2017

La primera edició del Programa de Mentoring UA va començar aquest dijous amb la presentació oficial i la primera sessió de treball amb 25 participants. La iniciativa s’emmarca dins del Projecte Institucional ua:emprende i del Projecte Campus de l’Emprenedor Innovador i està liderada pel Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació i el Vicerectorat d’Investigació i Transferència de Coneixement de la Universitat d’Alacant i va dirigida a estudiants o titulats de la UA amb esperit emprenedor que cerquen l’assessorament d’un professional perquè els aconselle i ajude en el procés de desenvolupament d’una possible idea de negoci.

En aquesta primera sessió es va fer la primera presa de contacte entre mentors i mentoritzats en la qual van compartir impressions i idees amb les quals iniciar els projectes que treballaran fins a finalitzar el pròxim mes de juny.

En concret, el mentoring és una eina destinada a desenvolupar el potencial emprenedor basada en la transferència de coneixements i en l’aprenentatge a través de l’experiència. Tot això, dins d’un procés en el qual s’estableix una relació personal i de confiança entre mentor, un professional, i mentoritzat, estudiant o titulat.

La participació en el Programa de Mentoring UA no sol·licita als estudiants o titulats la presentació de cap pla d’empresa avançat, sinó que els demana motivació inicial per a posar en marxa algun tipus d’iniciativa. De fet, els mateixos mentors s’ocuparan de proposar possibles idees per a aquests.

Entre els mentors hi ha professionals de diversos àmbits, formadors i consultors, que es dediquen al programa d’una manera altruista, com a forma de contribuir en la formació dels futurs professionals. La missió que tenen és ajudar, guiar, estimular i orientar estudiants i titulats en el desenvolupament d’aquests com a emprenedors.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464