Saltar apartados

El Programa de Mentoring UA inicia demà la primera edició amb 25 participants

Emmarcat dins del Projecte ua:emprende, aquesta nova eina pretén desenvolupar el potencial emprenedor d’estudiants o titulats mitjançant el suport d’un mentor

 

Alacant, dimecres 17 de maig de 2017

La primera edició del Programa de Mentoring UA inicia demà l’activitat amb la presentació oficial i la primera sessió de treball, que tindrà 25 participants. Aquest acte estarà dirigit per Josefa Parreño, directora d’Ocupació i Suport a l’Estudiant del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació, i tindrà lloc a les 13 hores al Col·legi Major.

Emmarcat dins del Projecte Institucional ua:emprede i del Projecte Campus de l’Emprenedor Innovador, aquesta nova iniciativa de foment de l’ocupació està liderada pel Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació i el Vicerectorat d’Investigació i Transferència de Coneixement de la Universitat d’Alacant i va dirigida a estudiants o titulats de la UA amb esperit emprenedor que cerquen l’assessorament d’un professional perquè els aconselle i els ajude en el procés de desenvolupament d’una possible idea de negoci.

En concret, el mentoring és una eina destinada a desenvolupar el potencial emprenedor basada en la transferència de coneixements i en l’aprenentatge a través de l’experiència. Tot això, dins d’un procés en què s’estableix una relació personal i de confiança entre mentor, un professional, i persona mentoritzada, estudiant o titulat.

La participació en el Programa de Mentoring UA no sol·licita als estudiants o titulats la presentació de cap pla d’empresa avançat, sinó que demana als participants motivació inicial per a posar en marxa algun tipus d’iniciativa. De fet, els mateixos mentors s’ocuparan de proposar possibles idees per a ells.

Entre els mentors hi ha professionals de diversos àmbits, formadors i consultors, que es dediquen al programa de manera altruista, com una forma de contribuir en la formació dels futurs professionals. La missió d’aquests és ajudar, guiar, estimular i orientar estudiants i titulats en el desenvolupament com a emprenedors d’aquests.

En la sessió de demà es farà la primera presa de contacte entre mentors i mentoritzats, que compartiran impressions i idees amb les quals iniciar els projectes que treballaran fins a finalitzar el pròxim mes de juny.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464