Saltar apartados

"Finança amb èxit el teu projecte innovador", nova jornada sobre ajudes de CDTI a l'R+D+I empresarial a la Universitat d'Alacant

 

Alacant. Dilluns, 15 de maig de 2017

Com una gran oportunitat per a conèixer les línies de finançament que ofereix el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), principal organisme espanyol de finançament empresarial per a projectes d’R+D+I, es presenta la nova jornada que acull el Parc Científic d'Alacant.

En concret, el pròxim dia 17 de maig, a partir de les 11 hores a la sala de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant, «Finança amb èxit el teu projecte innovador. Ajudes de CDTI a l’R+D+I empresarial» es dirigeix especialment a empreses, professionals de la transferència del coneixement, investigadors i emprenedors.

Durant la sessió, des de la Direcció de Promoció i Cooperació del CDTI, Pilar de Miguel presentarà els principals instruments de finançament i les novetats relatives a convocatòries per al 2017, incloent-hi les convocatòries CIEN, INNOGLOBAL i NEOTEC, que estan obertes o s'obriran pròximament. A més, l'experta del CDTI compartirà les claus per a la presentació d'un «projecte 10».

Finalment, les organitzacions que ho sol·liciten, podran mantenir entrevistes individuals amb la representant del CDTI per a la revisió de propostes concretes.

L'entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia en l’enllaç següent, on també es pot sol·licitar l'assessorament personalitzat.

 

CDTI

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) és una entitat pública empresarial, dependent del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles. És l'entitat que canalitza les sol·licituds de finançament i suport als projectes d’R+D+I d'empreses espanyoles en els àmbits estatal i internacional. Així doncs, l'objectiu del CDTI és contribuir a millorar el nivell tecnològic de les empreses espanyoles mitjançant el desenvolupament de les activitats següents: avaluació tecnicoeconòmica i finançament de projectes d’R+D desenvolupats per empreses; gestió i promoció de la participació espanyola en programes internacionals de cooperació tecnològica; promoció de la transferència internacional de tecnologia empresarial i dels serveis de suport a la innovació tecnològica, i suport a la creació i consolidació d'empreses de base tecnològica.

Programa complet

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464