Saltar apartados

La Universitat aprova compaginar estudis de Mestre amb Humanitats i Filologia per a obtenir la doble titulació

El Consell de Govern també ha aprovat nomenar doctor honoris causa el president de l'EUIPO, Antonio Campinos

 


Alacant. Dimecres, 17 de maig de 2017

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha aprovat aquest dimecres dos plans d'estudis simultanis: el grau en Mestre en Educació Primària + grau en Filologia Catalana, i grau en Mestre en Educació Primària + grau en Humanitats. Una oferta dissenyada per a l'alumnat que cursa el grau en Mestre en Educació i vulga completar la seua formació amb un segon grau.

L'accés als estudis simultanis que avui ha aprovat el Consell de Govern de la Universitat d'Alacant a proposta del Vicerectorat d'Estudis i Formació que dirigeix Enrique Herrero es fa una vegada que els alumnes han aprovat el primer curs del grau en Mestre, quan s'estableixen uns itineraris recomanats dins de les titulacions de Filologia Catalana i d'Humanitats. L'estudiant cursa de manera completa el grau en Educació Primària, i part dels crèdits cursats en aquest grau se li reconeixen en el grau en Filologia Catalana o Humanitats, de manera que cursant aproximadament 150 crèdits del segon grau poden obtenir el segon títol.

Herrero ha destacat que «aquestes dobles titulacions augmenten les eixides professionals dels diplomats, ja que els permeten accedir tant a llocs de mestre d'educació primària, com de secundària i batxillerat, una vegada cursat el màster corresponent, cosa que incrementa de manera significativa les seues possibilitats d'inserció laboral».

El Consell de Govern també ha donat avui el vistiplau al nomenament del president l'EUIPO, Antonio Campinos, com a doctor honoris causa per la Universitat d'Alacant, una proposta que reconeix la «contribució personal de Campinos a la integració de l'Oficina de Marques i Patents Europea a Alacant», entre altres mèrits, i que ha rebut el suport exprés tant del Consell Social com dels responsables del Magister Lucentinus i de la Facultat de Filosofia i Lletres.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464