Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Pavasal creen l'"Aula Pavasal: enginyeria i societat"

En el conveni participa el Departament d’Enginyeria Civil i inclou beques de docència i pràctiques per a estudiants llatinoamericans

 

Alacant. Divendres, 19 de maig de 2017

La Universitat d’Alacant i Grup Pavasal han signat aquest divendres el conveni de creació de l’“Aula Pavasal: enginyeria i societat”, un nucli de reflexió, debat i investigació en el camp de l’enginyeria civil que tindrà com a objectiu "desenvolupar un programa formatiu i les tasques de divulgació i investigació que contribuïsquen a la millor formació i coneixements en la matèria". Aquesta nova iniciativa, adscrita acadèmicament a la Universitat d’Alacant, preveu impulsar i coordinar la col·laboració amb altres universitats llatinoamericanes, i fomentar la transferència del coneixement i de tecnologia.

L’acord s’ha subscrit en el despatx rectoral entre el rector de la UA, Manuel Palomar i el representant del Grup Pavasal, Alfredo Quesada, en un acte que ha tingut, entre d’altres personalitats amb el director del Departament d’Enginyeria Civil, Salvador Ivorra i el director del Parc Científic, Joaquín Marhuenda.

El conveni preveu el finançament de beques per a estada de docència i pràctiques d’estudiants llatinoamericans recentment titulats o que cursen l’últim curs del grau d’Enginyeria Civil, doctorat o mestratge equivalent. Estades que es farien a la Universitat d’Alacant i a Pavasal. Igualment, preveu la col·laboració en assessorament de l’equipament necessari per a un laboratori de ferms en una universitat llatinoamericana, i també organitzar i participar en jornades o esdeveniments relacionats amb l’Enginyeria Civil.

 

Conveni_Pavasal

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464