Saltar apartados

La Universitat d'Oradea i la Universitat d'Alacant estrenyen llaços culturals i esportius

L'equip de futbol de la universitat romanesa retorna la visita que va fer l'any passat l'equip de la UA i participa en la IV Jornada de Cultura Romanesa organitzada en la Universitat d'Alacant

 

Alacant, dilluns 15 de maig de 2017

La Universitat d'Alacant i la Universitat d'Oradea han tancat el cercle de col·laboració amb l'estada que ha fet l'equip de futbol de la universitat romanesa a Alacant al llarg de la segona setmana del mes de maig i que suposava retornar la visita que l'equip de la UA va fer l'any passat a la seua Universitat.

Una estada que ha servit per a estrènyer els llaços entre les dues universitats a través del coneixement mutu i també de les dues cultures a través de diferents activitats culturals i esportives.

Els joves esportistes universitaris romanesos van tenir l'oportunitat de participar en els IV Jornades de Cultura Romanesa que van tenir lloc en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres i que van inaugurar el cònsol de Romania i el degà de la Facultat de Geografia Turisme i Esport de la Universitat d'Oradea, Alexandru Ilies.

L'estada va finalitzar amb un partit de futbol entre els equips de les dues universitats al com van assistir el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464