Saltar apartados

La Fundació Baleària i la Universitat d'Alacant impulsaran les activitats de la Seu Universitària de Dénia i la comarca

El president de la naviliera, Adolfo Utor, i el rector, Manuel Palomar, han signat aquest matí un conveni de col·laboració

Conveni_FundBalearia_UA

 

Dénia. Dilluns, 22 de maig de 2017

El president de Baleària, Adolfo Utor, i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a impulsar les activitats formatives que es fan a la Seu Universitària de Dénia i els pobles de la Marina Alta.

Amb aquesta iniciativa, les dues institucions es comprometen a fer accions formatives orientades a millorar la qualitat educativa dels estudiants de la zona i a fomentar la professionalització del sector cultural valencià a través d’iniciatives de formació i divulgació. A més, promouran la innovació i la promoció econòmica de la Marina Alta a través d’iniciatives enfocades a la modernització econòmica i la reducció de l’impacte mediambiental.

El president de Baleària, Adolfo Utor, ha mostrat la seua satisfacció per la col·laboració entre les dues institucions que “traça un pla d’actuació tant en l’àmbit de la responsabilitat social com en el cultural, social, mediambiental i formatiu”.

Per la seua banda, Palomar ha explicat que l’objectiu d’iniciatives com aquesta “reforcen el compromís de la Universitat d’Alacant amb les diferents realitats socioeconòmiques de la província gràcies a la presència de la nostra activitat formativa i investigadora”. Segons el rector, “aquesta és la porta de projectes de futur nous i esperançadors”.

 

Sobre la Fundació Baleària

La Fundació Baleària és la institució, creada l’any 2004, encarregada de concretar, a través dels seus programes, el compromís que té Baleària amb la societat i els seus grups d’interès. L’objectiu principal que té és millorar la cohesió social, l’enfortiment cultural i la sostenibilitat ambiental dels territoris on opera la naviliera. La Fundació col·labora amb més de 300 entitats i disposa de diferents espais per a fer activitats culturals.

 

Reproducir
 
Reproducir
Declaracions Manuel Palomar   Declaracions Adolfo Utor

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464