Saltar apartados

La UA i la prestigiosa Northern Arizona University incrementaran l'intercanvi d'estudiants en totes dues direccions

Els estudiants de la UA podran fer pràctiques d'empresa durant la seua estada a la NAU i es desenvoluparà un programa d'intercanvi per a professors basat en estades curtes docents

 

UA_Arizona1
UA_Arizona2
UA_Arizona3

 

Alacant. Dimecres, 31 de maig de 2017

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, han fet aquesta setmana una visita institucional a la prestigiosa universitat nord-americana Northern Arizona University (NAU), amb la qual la Universitat d'Alacant manté vigents convenis de col·laboració internacional.

Durant aquesta visita institucional, tal com ha declarat el vicerector Juan Llopis, «hem acordat incrementar el flux d'estudiants d'intercanvi en les dues direccions». La NAU oferirà, a més, als alumnes de la Universitat d'Alacant la possibilitat de fer pràctiques d'empresa durant la seua estada a Flagstaff, ciutat en la qual se situa la Northern Arizona University.

D'altra banda, durant les converses mantingudes en aquesta trobada, totes dues parts han acordat desenvolupar un programa d'intercanvi per a professors basat en estades curtes docents.

Juan Llopis i Antonio Galiano continuen als EUA, on participen en NAFSA 2017, la major trobada educativa internacional en la qual participen universitats de tot el món. L'objectiu és reforçar acords ja existents entre la UA i altres universitats, i establir-ne de nous.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464