Saltar apartados

La UA presenta els Cursos d'Estiu Rafael Altamira 2017 a la Seu Universitària de la Marina

La Seu Universitària oferirà quatre cursos amb temàtiques relacionades amb l’educació, la igualtat i la diversitat

Seu_LaMarina_CursosVerano

 

Alacant. Divendres, 26 de maig de 2017

La Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de Benissa ha presentat aquest matí en roda de premsa el programa de "Cursos d’Estiu Rafael Altamira 2017" que la Universitat d’Alacant ofereix per a la Seu Universitària de la Marina.

La roda de premsa, que ha tingut lloc a la Seu Universitària, ha tingut la presència de Manuel Juan Giner, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Benissa, Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, Concha Bru, directora de la Seu Universitària de la Marina, José Ramón Belda , director del curs “Orientador d’Aprenentatge i Assessor en Educació" i M. José Valero Sánchez (CEFIRE), directora del curs “Igualtat en Contextos Educatius: Coeducació, Identitat i Diversitat Sexual”.
Per a aquesta nova edició, la Seu Universitària oferirà quatre cursos: "Orientador d’Aprenentatge i Assessor en Educació" (del 3 al 5 de juliol), “Multilingüisme i AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres)” (del 5 al 7 de juliol), Igualtat en Contextos Educatius: Coeducació, Identitat i Diversitat Sexual, (del 10 a l’11 de juliol) i L’Autoaprenentatge com a Recurs per al Professorat de Valencià (I) (del 20 al 21 de juliol 2017).

Durant l’acte de presentació Eva Valero, ha perfilat les línies prioritàries que han guiat la confecció del programa general d’aquesta edició 2017, i ha destacat el caràcter professionalitzant d’aquests.

Per la seua banda, Concha Bru, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i del CEFIRE en aquesta nova edició de Cursos d’Estiu, i ha destacat que enguany la Seu ha apostat per temàtiques tan importants com l’educació, la igualtat i la diversitat.

Per a més informació i inscripció en els cursos: cursosestiu/ua.es

 

Programa dels cursos:

Orientador d’aprenentatge i assessor en educació

Del 3 al 5 de juliol

Dirigit a personal docent involucrat en accions tutorials, tutors i tutores, coordinadors i coordinadores de centres de formació i professorat en general, mentors i mentores d’aprenentatge. Formació, metodologia i entrenament en coaching, per a l’educació.

Direcció: Concepción Bru Ronda i José Antonio Poves Espí (CEFIRE)

 

Multilingüisme i AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres)

Del 5 al 7 de juliol 2017

El multilingüisme s’ha convertit en una prioritat per a l’educació. Per això, els programes per a l’Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE) han experimentat un gran auge en diferents cicles educatius. En aquest curs presentarem diversos enfocaments sobre el multilingüisme, compartirem projectes per a la implantació de programes bilingües en diferents nivells, coneixerem l’aplicació de les TIC i debatrem el paper de les institucions i el professorat, la formació i els recursos disponibles per a una integració en programes multilingües.

Direcció: José Ramón Belda Medina i María José Rodero Gómez (CEFIRE Alacant)

 

Igualtat en contextos educatius: coeducació, identitat i diversitat sexual

Del 10 a l’11 de juliol 2017

Aquestes jornades pretenen propiciar un lloc de trobada per a l’intercanvi d’iniciatives i experiències encaminades a proporcionar a la comunitat educativa una visió actualitzada que corresponga als canvis socials i les necessitats educatives per a la igualtat. Construir espais d’intervenció en contextos educatius per a formar i transformar d’una manera conjunta estudiants, docents i famílies en qüestions relacionades amb coeducació, afectivitat sexual i identitat de gènere

Direcció: M. Àngels Francés Díez i M. José Valero Sánchez (CEFIRE)

 

L’autoaprenentatge com a recurs per al professorat de valencià (I)

Del 20 al 21 de juliol 2017

L’autoaprenentatge com a recurs per al professorat de valencià (I) és un curs de 30 hores lectives (20h presencials i 10h en línia) i 2 crèdits (vàlids per a la Capacitació). L’objectiu que ens plantegem és mostrar diversos recursos en línia amb què el professorat de valencià podrà ajudar el seu alumnat a consolidar de manera autònoma els coneixements que necessita un aprenent inicial de valencià.

Direcció: Brauli Montoya Abat

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464