Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i el Col·legi d'Arquitectes uneixen forces per a impulsar la tecnologia BIM i Plazatio

El Col·legi Territorial d’Arquitectes d’Alacant serà soci fundador del nou Laboratori BIM que està construint l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant

 

UA_ColegioArquitectos
UA_ColegioArquitectos2
UA_ColegioArquitectos3
UA_ColegioArquitectos4

 

Alacant. Dimecres, 24 de maig de 2017

La Universitat d’Alacant i el Col·legi Territorial d'Arquitectes d'Alacant (CTAA) han rubricat aquest matí un acord per a impulsar tant la tecnologia de modelatge d’informació de la construcció (BIM) com la xarxa socioprofessional Plazatio per a arquitectes.

Han firmat el conveni el rector de la Universitat, Manuel Palomar i Antonio Macià, en representació del CTAA i preveu que aquest últim s’incorpore al Laboratori BIM, que està posant en marxa l’Escola Politècnica Superior, en qualitat de soci fundador. Un acord que permetrà als col·legiats obtenir tarifes iguals a les dels estudiants de la UA en activitats com a cursos de sensorització, Revit bàsic, Revit Avançat, Revit MEP, Robot o Navisworks que s’impartiran a la mateixa Universitat o al CTAA.

D’igual manera, el conveni preveu beques per a estudiants d’Arquitectura per a impulsar la xarxa socioprofessional Plazatio entre els arquitectes.

El rector ha destacat que aquest acord “posa a la Universitat d’Alacant en l’avantguarda de la formació en una tecnologia que s’està imposant en Arquitectura i que aporta molts beneficis” i ha recordat que “la Universitat d’Alacant és la primera Universitat d’Espanya que és centre acreditat d’Autodesk, empresa de referència en tecnologia BIM”.

Per la seua banda, Macià ha apuntat que “per al CTAA és clau el desenvolupament de la tecnologia BIM per al present i el futur de l’arquitectura, per la qual cosa considerem estratègic donar suport a un centre d’investigació en aquesta tecnologia de manera que en resulten productes i serveis d’utilitat per als col·legiats”.

El conveni també preveu la realització de diferents xarrades gratuïtes per part de col·legiats del CTAA.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464