Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reuneix els màxims responsables d'investigació de les universitats espanyoles en unes Jornades I+D+i

Presidides pel rector, tindran la participació dels secretaris generals d’Universitats i de Ciència

 

Alacant. Dimecres, 31 de maig de 2017

Al voltant de setanta representants de les diferents universitats que formen part de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, CRUE, participaran en les Jornades d’I+D+i que tenen lloc a la Universitat d’Alacant fins al divendres, dia 2 de juny.

Les jornades congregaran els màxims responsables d’investigació de les universitats espanyoles i tindran la participació del Secretari General d’Universitats, del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, Jorge Sainz i el de Ciència i Innovació del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, Juan María Vázquez. A l’acte inaugural, que tindrà lloc el dia 2 de juny a les 9:30 hores en l’edifici de Sant Ferran, 40 de la Seu Ciutat d’Alacant, intervindran a més la directora general d’Universitat, Investigació i Ciència de la GV, Josefina Bueno, i el director general de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva, Salvador Palazón. La jornada estarà presidida pel rector de la UA, Manuel Palomar i el president de la sectorial d’I+D+i de la CRUE i el rector de la Universitat de Còrdova, José Carlos Gómez Villamandos.

A més de les sessions de treball i el ple de la sectorial, les jornades tindran les ponències dels dos secretaris d’estat per a tractar les línies d’actuació dels respectius ministeris en aquesta matèria.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464