Saltar apartados

Més d'un centenar d'esportistes de la UA obtenen medalla en els campionats universitaris

La UA organitza, per primera vegada, un acte institucional per a reconèixer els èxits dels seus esportistes

EQUIPS_UNIVERSITARIS_UA

 

Alacant. Dilluns, 22 de maig de 2017

La Universitat d'Alacant ha organitzat per primera vegada un acte institucional de reconeixement als seus esportistes universitaris que han obtingut medalla en la Competició Autonòmica d'Esport Universitari (CADU) i en el Campionat d'Espanya Universitari (CEU).

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha presidit l'acte acompanyat per Dari Escandell, director del Secretariat de Promoció Esportiva, la directora del Servei d'Esports, Ana Echeveste, José Antonio Rodríguez, Àrea de Competicions i Promoció Esportiva, tècnics del mateix servei i entrenadors dels equips.

Els esportistes de la UA han obtingut cent medalles, xifra que suposa 27 medalles més que l’any passat en la Competició Autonòmica (CADU). En aquesta competició han participat un total de 452 esportistes, dels quals han participat en esport d'equips 241, i 211, en esport individual.

Respecte del medaller al Campionat d'Espanya Universitari (CEU), els esportistes de la UA s'han endut dotze medalles. En aquesta competició van participar 107 esportistes de la UA, la majoria competint en esport individual, i en esport d'equip ha participat l'Equip de Futbol Sala Femení.

Palomar ha reconegut el treball, la il·lusió i l'esforç dels esportistes de la UA i expressat la seua satisfacció pels èxits assolits durant el curs.

L'acte de recepció ha explicat també amb la projecció d'un vídeo amb imatges dels esportistes durant les competicions celebrades enguany, i les intervencions dels medallistes María Ángeles Pino, Melli (Futbol sala femení), i Daniel Moreno, de l'equip de Vòlei Platja, que han adreçat unes paraules als assistents com a representants de tots els esportistes de la UA, en les quals han explicat algunes de les seues experiències esportives i ha destacat l'aportació positiva de l'esport universitari en les seues vides.

La jornada ha acabat amb la realització d'una foto de grup en l'amfiteatre de l'aulari II.

Medaller CADU 2017

En esports per equips: futbol sala femení (campions CADU), handbol femení, futbol masculí i voleibol femení (subcampions CADU).

En esport individual: atletisme (27 medalles i bronze per equips), camp a través (bronze per equips) escalada (3 medalles i or per equips), esgrima (1 medalla), frontenis (1 medalla i bronze per equips), golf (1 medalla), judo (4 medalles i bronze per equips), karate (9 medalles i bronze per equips), marató (bronze per equips), natació (9 medalles), orientació (3 medalles i or per equips), pilota valenciana (4 medalles i plata per equips), taekwondo (4 medalles), tennis taula (1 medalla) triatló (5 medalles i or per equips) i vòlei platja (3 medalles i bronze per equips).

Esports en promoció: ekiden (or per equips), goalball (2 medalles i bronze per equips) i trail (1 medalla)

 

MedallerCEU 2017

Futbol sala femení (campions CEU), atletisme (medalla d'or en llançament de disc i plata en salt de longitud), triatló (medalla de plata en categoria masculina individual i per equips), bàdminton (medalla de plata en dobles mixts)tennis (medalla de plata en dobles mixts), escalada (medalla de plata en categoria femenina), vòlei platja (medalla d'or en categoria masculina), karate (medalla de plata en categoria femenina), orientació (bronze per equips) i vela (bronze per equips).

 

DeportistasUA1
DeportistasUA2_Daniel_Moreno
DeportistasUA3
DeportistasUA4_Angeles_Pi
DeportistasUA5

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464