Saltar apartados

El poeta i escriptor mexicà Homero Aridjis oferirà una conferència i un recital poètic a Torrevella

 

HomeroAridjis1

 

Alacant. Dimecres, 10 de maig de 2017

L’escriptor mexicà Homero Aridjis, una de les figures més rellevants de la cultura mexicana i llatinoamericana actual, estarà el pròxim divendres 12 de maig, a les 20:30 hores, a la Societat Cultural Casino de Torrevella (passeig Vista Alegre, 14), on oferirà la conferència i recital poètic titulat “Los pájaros”. La presentació de l’acte estarà a càrrec d’Eva Valero, directora del Centre d’Estudis Iberoamericans Mario Benedetti (CEMAB). La vetlada està organitzada per la Seu de la Universitat de Torrevella i l’Ajuntament. L’entrada és lliure fins a completar la capacitat de la sala.

 

Homero Aridjis

D’una gran rellevància internacional, Homero Aridjis es caracteritza per la quantitat i la qualitat de la seua obra, com també per la llarga trajectòria de compromís amb la cultura que té i la concepció de la poesia com un art visual que donen una idea de la seua fascinació per la llum, la naturalesa i la vida urbana.

Entre l’àmplia obra creativa d’aquest, té quasi vint volums de poesia, setze novel·les, tres obres de teatre i incursions en la literatura infantil. Va publicar el primer llibre, el poemari Los ojos desdoblados, l’any 1960, i un any després veuria la llum La tumba de Filidor, pel qual Octavio Paz el qualificaria com «el millor poeta jove de Mèxic». A partir d’aquests títols, l’autor de Los perros del fin del mundo va desenvolupar una vasta obra en diferents gèneres que ha sigut traduïda a més de quinze idiomes i reconeguda amb importants premis literaris a Mèxic, Itàlia, França, Sèrbia i els Estats Units.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464