Saltar apartados

Jose Maria Esteve pren possessió com a degà de la Facultat d'Educació

El nou equip està format per quatre dones i quatre homes i s’aplica per primera vegada la normativa de presencia equilibrada d’homes i dones als òrgans de govern

 

JoseM_Esteve1
JoseM_Esteve2
JoseM_Esteve3

 

Alacant. Dijous, 11 de maig de 2017

José María Esteve ha pres possessió formalment del càrrec de degà de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant en un acte que ha tingut lloc a la sala multimèdia de l’edifici de Rectorat i que ha estat presidida pel rector, Manuel Palomar i conduïda per la secretària general de la Universitat, Esther Algarra, davant d’un nombrós públic.

Després d’Esteve han pres possessió els membres del seu nou equip, quatre dones i quatre homes, una junta que és la primera de les diferents facultats de la Universitat en la qual s’aplica la normativa de presència equilibrada d’homes i dones en els òrgans de govern.

El rector ha volgut agrair a la degana que deixa el càrrec, María Ángeles Martínez, qui s’ha excusat per no poder assistir a l’acte, els vuit anys al capdavant de la Facultat i ha felicitat el nou degà, a qui ha recordat que “tenim molts reptes per davant, com és adaptar-nos a les noves titulacions o la presència al territori. Reptes en què haurem de treballar conjuntament”.

Per la seua banda, Jose Maria Esteve també ha agraït el treball fet a la ja ex degana i a tot el seu equip i ha assegurat que “des de la Facultat d’Educació treballarem amb sentit d’equip amb la Universitat“ i ha afegit que “a Educació sempre tenim reptes de futur importants perquè formem els formadors de la societat futura. Per tant, el repte és formar gent de cara al servei a la societat. A més, el nou equip té un ampli ventall de qüestions per a innovar, cadascun dels membres de la nova junta té una cartera amb propostes i, a poc a poc veurem el degoteig de notícies positives que arriben des de la Facultat d’Educació”.

A l’acte han assistit, entre d’altres, diferents degans i vicerectors, i també professors i membres de la Facultat d’Educació i que han presenciat la pressa de possessió d’Esteve i del seu equip format per: Josep Maria Baldaquí, com a secretari; Inés Lozano, vicedegana d’Educació Infantil; Beatriz Delgado, vicedegana d’Educació Primària; Juan Manuel Cortell, vicedegà de Ciències de l’Activitat Física; Juan Tortosa, vicedegà de Màster i Investigació; Anna Isabel Esteve, vicedegana de Qualitat i Política Lingüística; i María Felicidad Tabuenca, vicedegana de Pràctiques Externes i Mobilitat.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464