Saltar apartados

La Seu Universitària de Torrevella ret homenatge al poeta Miguel Hernández amb el concert de flamenc "Tierra y sangre" de Fraskito

 

Cartell_Fraskito

 

Alacant. Dimecres, 10 de maig de 2017

La Seu Universitària de Torrevella ret homenatge al poeta Miguel Hernández en el 75 aniversari de la seua mort amb el concert de flamenc “Tierra y sangre” del compositor i guitarrista il·licità Fraskito. L’espectacle tindrà lloc el pròxim dissabte 13 de maig, a les 20 hores, en Centre Cultural Verge del Carmen, carrer del Mar, 28, amb entrada gratuïta limitada a la capacitat de la sala.

 

“Tierra y sangre”

Sota aquest títol irromp el nou espectacle compost per Fraskito, que inclou 12 temes imbricats en la vida i l’obra del poeta, on el compositor il·licità, després de diversos anys de representacions, ha aconseguit posar banda sonora a la història de Miguel Hernández, amb l’objectiu de transmetre el missatge més clar i definit de la poesia d’aquest poeta, a més del seu codi musical únic i personal.

 

Francisco Rodríguez Fernández “Fraskito”

Francisco Rodríguez Fernández, "Fraskito", guitarrista i cantant nascut a Elx, gitano d’origen granadí, és un artista respectat i reconegut entre la comunitat flamenca. Des de l’edició del seu primer disc l’any 1998, s’ha treballat una prestigiosa carrera com a autor de música i lletres per a infinitat d’artistes com Remedios Amaya, Guadiana, Parrita, La Negra... i ha treballat com a músic de sessió en molts projectes que s’han dut a l’escenari.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464