Saltar apartados

La Universitat d'Alacant lliura la recaptació del concert solidari de l'OFUA a APCA

L’Associació de Paralítics Cerebrals d’Alacant ha rebut un xec per valor de 5.229 euros corresponents al concert que va tenir lloc a l’ADDA el passat 1 d’abril

 

Lliurament_chequeAPCA1

 

Lliurament_chequeAPCA2

 

Alacant. Divendres, 12 de maig de 2017

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha lliurat aquest divendres el xec solidari fruit del concert fet per l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) el passat 1 d’abril a l’Auditori de la Diputació d’Alacant a Vicente Torres, president de l’Associació de Paralítics Cerebrals d’Alacant (APCA).

En total l’associació ha rebut 5.229’83 euros recaptats amb motiu del concert de la OFUA que tenia el patrocini de la Fundació Manuel Peláez, Hidraqua, Vectalia i Cajamar.

Durant l’acte de lliurament de la recaptació, al despatx rectoral, han estat presents el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, la vicerectora de Planificació Econòmica, Mònica Martí, per part de la Universitat i també la gerent d’APCA, Elisa Torres.

El rector ha destacat la voluntat de la Universitat d’Alacant de dur endavant accions solidàries com aquesta “que responen a una aposta decidida de la nostra institució per implicar-se en la societat i, especialment, al costat dels més necessitats” i també ha assenyalat la importància de tenir col·laboradors com la Fundació Manuel Peláez, Vectalia, Hidraqua o Cajamar “els quals fan possible que es duguen a terme activitats solidàries com els concerts de la OFUA i que els diners es transformen en accions tangibles que ajuden les persones amb necessitats”.

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat té el patrocini anual de la Fundació Manuel Peláez, Vectalia i Hidraqua i el concert del passat 1 d’abril a l’ADDA a benefici d’APCA es va fer a iniciativa de la Fundació Manuel Peláez amb la col·laboració de Cajamar.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464