Saltar apartados

La Universitat d'Alacant obri la preinscripció per als màsters oficials del curs 2017-2018

El termini per inscriure’s en els 55 cursos de màster ja es troba obert i finalitza el pròxim 30 de maig per a la primera fase

 

 

 

Alacant. Dilluns, 8 de maig de 2017

La Universitat d’Alacant ha obert el termini de la primera fase per a fer les preinscripcions en els diferents estudis de màster oficials que ofereix la institució. Poden accedir als cursos de màster els alumnes en possessió d'un títol universitari oficial espanyol, un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), un títol d'educació superior estranger que haja sigut homologat al títol que permet accedir als estudis sol·licitats, un títol d'educació superior estranger aliè a l'EEES no homologat (requereix informe tècnic previ i s'haurà d'abonar la taxa corresponent a "Estudi d'equivalència de títols estrangers per a l'accés als estudis de màster o doctorat per a titulats estrangers sense títol homologat"),  ja es poden preinscriure en algun dels 55 màsters oficials que ofereix la UA.

El termini per a realitzar la preinscripció en aquesta primera fase finalitza el pròxim 30 de maig i la resolució dels  admesos es publicarà el dia 8 de juny. Els alumnes admesos en els cursos en aquesta primera fase, podran formalitzar la seua matricula entre el 16 i el 21 de juny.

La segona fase per a realitzar les preinscripcions començarà el 31 de maig i finalitzarà el 5 de juliol. La llista d’admesos es publicarà el 12 de juliol i la matrícula es podrà fer entre el 13 i el 17 de juliol.

Es tracta del títol oficial de postgrau que s'ha establert com a desenvolupament de les mesures contemplades en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).S'accedeix una vegada obtingut el títol de Grau (també poden accedir els antics llicenciats, diplomats, etc). El propòsit del màster universitari oficial és possibilitar als/as estudiants una formació avançada de caràcter especialitzat o multidisciplinari, que els capacite acadèmica i professionalment, complementada amb unes alternatives d'iniciació a les tasques de recerca. En tractar-se d'un títol oficial té validesa acadèmica en tota Espanya i en la Unió Europea.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464