Saltar apartados

La UA celebra el "Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau" amb una jornada especial d'activitats esportives

 

Alacant. Dilluns 27 de març de 2017.

La Universitat d'Alacant se suma dijous vinent, 6 d'abril, a la celebració del Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau. Una jornada commemorativa dedicada a l'educació física i l'esport, no solament per a la salut i el desenvolupament físic, sinó també per a l'adquisició de valors estimuladors de la cohesió social i el diàleg intercultural, que té com a objectius fonamentals promoure la cooperació, la solidaritat, la tolerància, la comprensió, la inclusió social i la salut en el pla local, nacional i internacional.

Aquesta celebració, que té l’origen en una declaració de la Unesco, va ser instaurada l'any 2005, declarat Any de l'Esport, com un mitjà de promoció de l'educació, la salut, el desenvolupament dels pobles i la pau.

Per a commemorar aquesta celebració, la Universitat d'Alacant ha preparat un jornada especial d'activitats esportives en la qual tindran cabuda totes les persones de la comunitat universitària que hi vulguen participar.

La jornada començarà a les 9.30 hores amb un acte d'obertura que comptarà amb la intervenció del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, i el director del director del Secretariat de Promoció Esportiva, Dari Scandell, i inclou vuit activitats diferents: una conferència relacionada amb l'esport adaptat i inclusiu i sobre el paper que exerceix l'esport en la nostra societat, presentades per Daniel Andújar Ponce, esportista FER (Foment Esportistes amb Reptes), atleta olímpic i estudiant de la Universitat d'Alacant, i Raúl Reina Vaíllo, director del Centre de Suport a l'Estudiant de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i professor del grau CAFE (UMH); un torneig de futbol 3x3; un torneig de bàsquet 3x3; busseig adaptat, boccia i eslàlom; ball adaptat; una exhibició Powerchair (futbol en cadira de rodes), i un taller de balls llatins.

Per a totes les persones de la comunitat universitària que hi vulguen participar, el termini d'inscripció estarà obert fins al 31 de març.

Per a més informació sobre el programa d'activitats i inscripció, consulteu la següent adreça web: Dia Internacional de l'Esport 2017

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464