Saltar apartados

Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants i Ocupació de la UA, inaugura el Primer Congrés Nacional d'Estudiants en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

 

Alacant. 31 de març de 2017

Presidit per la vicerectora d'Estudiants i Ocupació, Nuria Grané Teruel, s'inaugurava a la vesprada d'ahir, 30 de març, el I Congrés Nacional d'Estudiants de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. En l’acte han intervingut Juan Manuel Cortell Tormo, vicedegà de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Roberto Cejuela, president del Comitè Científic, Belén Martín Gallo, presidenta del Comitè Organitzador, Edgar Martorell, president del Consell d'Estudiants de la UA, i l'alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar.

Dos-cents inscrits en el congrés que es desenvolupa a la Universitat d'Alacant i acaba avui, 31 de març de 2017, i la programació del qual alterna les conferències plenàries, impartides per científics i entrenadors de nivell mundial, comunicacions orals i pòsters oberts a presentació de treballs de qualsevol assistent al congrés, juntament amb el desenvolupament de tallers pràctics.

Organitzat pel Consell d'Estudiants i pels mateixos estudiants del grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat d'Alacant, té lloc a la sala d'actes de la Facultat d'Educació i instal·lacions esportives del campus.

 

Congrés_Deportes1
Congrés_Deportes2
Congrés_Deportes3
Congrés_Deportes4
Congrés_Deportes5

Fotografies: Taller d'Imatge UA (FGUA).

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464