Saltar apartados

La Gala de la Igualtat de la UA reconeix la catedràtica María Josefa Yzuel

L'acte en el Paranimf de la UA va tenir la participació de l'aula de Teatre de la Universitat, la projecció de curts per la Igualtat, el grup de teatre La Ladies i l'actuació d'Inma Serrano

 

8MARÇ_DIA_DONA1
8MARÇ_DIA_DONA2
8MARÇ_DIA_DONA3
8MARÇ_DIA_DONA4
8MARÇ_DIA_DONA5
8MARÇ_DIA_DONA6
8MARÇ_DIA_DONA7

 

Alacant. Dijous 9 de març de 2017

El paranimf de la Universitat d’Alacant va acollir dimecres la celebració de la Gala Igualtat 2017 amb el lliurament del premi Igualtat a la catedràtica d’Òptica de la Universitat de Barcelona, María Josefa Yzuel (Jaca, 1940), qui té una dilatada producció científica amb una repercussió enorme en diferents àrees de l’Òptica.

El rector de la Universitat, Manuel Palomar, li va lliurar el guardó, va elogiar la figura de la premiada i va destacar la seua projecció professional i el compromís amb la visibilització de les dones en l’àmbit acadèmic.

La vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez, va ser l’encarregada d’obrir l’acte institucional amb una intervenció en la qual va reivindicar el paper de les dones en la societat i la implicació necessària de la universitat per tal d’aconseguir la igualtat real.

La gala va ser presentada per Elena Candela que va conduir un acte en el qual es van poder veure projectats els curtmetratges guanyadors del concurs de curts per la Igualtat entre Dones i Homes, va actuar l’Aula de Teatre de la UA, el grup Las Ladies i va tancar la cantant Inma Serrano.

 

Reproducir

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464