Saltar apartados

El Consell Social aprova la implantació de Medicina a la Universitat d'Alacant

La Comissió d’Assumptes Acadèmics ha donat avui el vistiplau al grau i només falta per superar l’aprovació de l’ANECA i la Generalitat Valenciana

Comision_MedicinaUA

 

Alacant. Dilluns, 20 de novembre de 2017

La reunió de la Comissió d’Assumptes Acadèmics del Consell Social de la Universitat d’Alacant ha donat avui el vistiplau a la implantació dels estudis del grau de Medicina.

En la decisió presa pels membres de la comissió que presideix Francisco Martín Irles, han pesat diferents factors que s’han posat damunt de la taula a l’hora de valorar la idoneïtat de la posada en marxa dels estudis, com per exemple els recursos humans i els materials que arreplega la memòria del grau i que ja ha sigut valorada positivament.

Irles ha explicat que també s’han tingut en compte algunes dades objectives com “el fet que la província d’Alacant forme un metge per cada catorze mil habitants, aproximadament, quan la mitjana espanyola es troba en un estudiant de medicina per cada set mil o el nombre de places MIR que s’ofereixen ara mateix pels hospitals de les nostres comarques, que és clarament superior al nombre de places de grau de medicina que s’ofereixen cada any”.

Després de l’aprovació per part de la comissió del Consell Social, la implantació del grau de Medina a la Universitat d’Alacant contínua el seu curs i ara només falta el vistiplau de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i de la Generalitat Valenciana.

 

Notícies relacionades:

El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant dóna el vistiplau als plans d’estudis de Medicina

La Universitat d’Alacant implantarà el grau de Medicina en el curs 2018-2019

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464