Saltar apartados

El Lucentum i la Universitat d'Alacant refermen el seu compromís de col·laboració

El rector i el president de la Fundació han signat un nou acord que inclou, a més del segon equip masculí, el primer equip femení

 

Alacant. Dimecres, 29 de novembre de 2017

Manuel Palomar, rector de la UA, i Antonio Gallego, en representació de la Fundació Lucentum Bàsquet d’Alacant, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que amplia la vinculació de la Fundació amb la Universitat d’Alacant i que afegeix, a més del segon equip masculí, també el primer equip femení.

Segons aquest acord, el segon equip federat de bàsquet competirà sota la denominació UA-Lucentum. Aquest equip estarà majoritàriament format per universitaris, que se cediran a la UA per a la participació en el torneig anual del CADO. En el cas de l’equip femení, aquest també cedirà jugadores per a competir amb la Universitat en els campionats universitaris i lluirà publicitat de la UA a l’uniforme.

L’acord preveu oferir pràctiques a estudiants universitaris en el Lucentum en col·laboració amb els entrenadors, preparadors físics i fisioterapeutes de l’equip. A més, oferirà a jugadors de l’equip UA-Lucentum llocs en l’estructura del Lucentum com a entrenadors, fisioterapeutes o preparadors físics. Els jugadors d’UA-Lucentum podran igualment entrenar i competir amb el primer equip. Els entrenadors de bàsquet del Lucentum rebran formació contínua a la UA i també s’establiran preus especials perquè la comunitat universitària participe en les activitats que ofereix Lucentum.

La UA, a través del Servei d’Esports, cedirà les instal·lacions esportives per a entrenaments i partits de l’equip UA-Lucentum i assignarà als jugadors un tutor acadèmic perquè puguen coordinar i compatibilitzar les activitats esportives i acadèmiques.

 

Conveni_Lucentum1
Conveni_Lucentum2
Conveni_Lucentum3

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464