Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Luvoratory s'alien per a optimitzar la tecnologia ultraviolada bactericida

L’empresa i la Universitat han subscrit aquest dijous un conveni de col·laboració per a la divulgació, la formació i la investigació

 

Conveni_Luvoratory1
Conveni_Luvoratory2
Conveni_Luvoratory3

 

Alacant. Dijous 30 de novembre de 2017

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i Juan Ignacio Francés, per part d’UVC-Black Tab Company, han subscrit aquest dijous un conveni de col·laboració entre la institució d’ensenyament superior i l’empresa tecnològica per a la realització d’activitats de divulgació, formació i investigació.

El rector ha destacat que “aquest acord suposa l’arribada d’un nou soci tecnològic a la Universitat d’Alacant amb qui desenvolupar projectes d’investigació que siguen capaços d’optimitzar la tecnologia que aplica Blacktab en els seus productes que ja de per si mateix han suposat un avanç en el camp de l’eliminació de bacteris i és aplicable a molts camps”.

Per la seua banda, Juan Ignacio Francés, ha assenyalat la importància “que suposa per a nosaltres tenir un aliat com la Universitat d’Alacant en matèria d’investigació i innovació”.

L’empresa té un dispositiu que mitjançant l’ús de la llum ultraviolada és capaç d’eliminar els bacteris. L’ús d’aquest s’ha demostrat eficaç en una gran quantitat de situacions, principalment a l’hora d’eradicar els gèrmens de les soles, abans d’accedir a estades amb rigorosos estàndards d’higiene, i actua de barrera de desinfecció davant de virus, fongs i bacteris.

El conveni subscrit permetrà investigar i treballar en la millora de les funcionalitats i els resultats de la seua tecnologia i preveu també la promoció de seminaris i cursos, i també la col·laboració entre la Universitat i l’empresa per a aprofundir en la formació i en el desenvolupament d’investigadors relacionades amb la seua activitat.

 

Vídeo demostratiu del funcionament de la tecnologia

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464