Saltar apartados

Josep M. Garrell assumeix la nova presidència de la Xarxa Vives d'Universitats

Concloure la revisió de la definició estratègica de la Xarxa i complir el pla d’actuació anual dels programes interuniversitaris marcaran l’agenda presidencial dels propers mesos

 

JM_GarrellAlacant, Castelló, Palma de Mallorca. Dilluns, 2 d'octubre de 2017

D’acord amb el calendari de rotació de presidències de la institució, el rector de la Universitat Ramon Llull (URL), Josep M. Garrell i Guiu, ha assumit la presidència de la Xarxa Vives d’Universitats, de la qual forma part la Universitat d’Alacant, en substitució del seu homòleg de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau. La nova presidència té com a principals objectius finalitzar la revisió de la definició estratègica de la Xarxa Vives d'Universitats i ajustar-hi el pla d'actuació anual de programes interuniversitaris que comparteixen les universitats membres.

Josep M. Garrell i Guiu és enginyer informàtic per la Universitat Politècnica de Catalunya (1992), doctor enginyer en Electrònica per la Universitat Ramon Llull (1995) i professor catedràtic de la URL a l’ETSEEI La Salle. Després de dos anys com a vicerector de Política Universitària (2010-2012), l’1 d’octubre de 2012 va ser nomenat rector de la URL. Garrell també va ser membre de la Comissió Permanent de la Xarxa Vives d’Universitats, concretament durant els anys 2011 i 2012, i actualment és membre del Comitè Permanent de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE).

La universitat que presideix la Xarxa esdevé el punt de referència de les activitats fonamentals que l’organització duu a terme i l’agent principal de la representació institucional de l’associació al llarg del semestre de durada de la presidència. Francesc Xavier Grau i Vidal (vicepresident I), Vicent Climent Jordà (vicepresident II i rector de la Universitat Jaume I), Jesús Tadeo Pastor Ciurana (vicepresident III i rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx) i Miquel Nicolau i Vila (vicepresident IV i rector de la Universitat d'Andorra) completen la presidència de la institució.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464