Saltar apartados

L'Aula de la Salut de la Seu Ciutat d'Alacant organitza una taula redona sobre les cures pal·liatives

 

Alacant. Dilluns, 2 d'octubre de 2017.

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de les Cures Pal·liatives, l’Aula de la Salut de la Seu Ciutat d’Alacant i la Facultat de Ciències de la Salut de la UA dediquen demà una taula redona a aquest tema amb el títol “Cures Pal·liatives. Curant el final”.

La taula redona tindrà lloc demà dimarts 3 d’octubre a les 19 hores a Sant Ferran, 40, presentada per la directora de l’Aula de la Salut, Ana Laguna, i amb les intervencions de Pablo Tordera, metge responsable de la Unitat d’Hospital a domicili de l’Hospital de Sant Joan; Carmen Juanatey, catedràtica de Dret Penal del Departament de Dret Internacional Públic i Dret Penal de la Universitat d’Alacant i Alejandra Peñaranda, treballadora social de CUDECA. M. José Cabañero, professora del Departament d’Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA, actuarà com a moderadora.

En aquesta taula redona es tractaran temes vinculats a la situació actual de l’atenció de persones en situacions de finalització de vida: s’analitzaran les condicions en què moren en l’actualitat aquests pacients, la situació de les lleis de mort digna i l’aplicació d’aquestes, com també la participació del voluntariat en l’atenció i l’acompanyament de persones amb necessitats pal·liatives.

Cuidados_paliativos 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464