Saltar apartados

L'EPS recull tres dels cinc segells aconseguits per als seus graus amb la certificació del Programa Acredita Plus

Els segells, EUR_ACE i EUR-INF suposen una acreditació internacional afegida per als graduats

 

Segell1_EPS
Segell2_EPS
Segell3_EPS

Imatge dels tres segells lliurats en la cerimònia que va a tenir lloc a Madrid

 

Alacant. Dijous, 5 d'octubre de 2017

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant ha recollit tres dels cinc segells aconseguits en Acredita Plus, un programa llançat per l’ANECA en dos àmbits: EUR-ACE i EUR-INF. Les certificacions es van aconseguir el curs passat en cinc títols de grau: Enginyeria Civil, Enginyeria Química, Enginyeria de So i Imatge en Telecomunicacions, Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia, i són vàlides per a cinc anys.

Amb el lliurament dels reconeixements corresponents al segell EUR-ACE, que va tenir lloc el passat 3 d’octubre, es posa en valor la concessió d’aquestes certificacions de qualitat que suposen una acreditació internacional afegida per als graduats. L’acte oficial de lliurament va tenir lloc dins de la "Jornada sobre el segell EUR-ACE: reflexions i nous reptes", organitzada per ANECA i l’Institut d’Enginyeria (IEE). La cerimònia va tenir la presència d’Ángel Grediaga, director del Secretariat de Qualitat de la UA, Josué Nescolarde, subdirector de Postgrau, Comunicació i Alumnat de l’EPS i Miguel Ángel Lozano, subdirector de Qualitat i Innovació Educativa de l’EPS.

Segons ha apuntat Josué Nescolarde, “entre altres avantatges, aquests segells ofereixen als egressats una acreditació oficial de validesa internacional que garanteix l’adquisició de les capacitats i les competències establides en aquests segells”.

Els dos segells són concedits a una universitat respecte a un títol de grau o màster avaluat segons una sèrie d’estàndards definits d’acord amb els principis de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats en l’Espai Europeu d’Educació Superior. A més de tenir en compte els estàndards de qualitat de l’Educació Superior, per a l’obtenció d’aquests segells “també s’ha valorat que les competències adquirides pels nostres titulats i titulades s’ajusten a les necessitats reals de les empreses del sector i faciliten la mobilitat dels nostres egressats i egressades i el reconeixement dels títols d’aquests i aquestes en l’estranger”, apunta Nescolarde.

 

Més avals de qualitat

No és la primera vegada que l’EPS aconsegueix un segell de qualitat per als títols de grau. L’any 2013 va aconseguir l’acreditació de l’Association of Building Engineers (ABE) del Regne Unit per al grau en Arquitectura Tècnica que actualment s’imparteix en aquesta Escola.

 

Notícies relacionades:

L'Escola Politècnica Superior de la UA pionera en la certificació de qualitat Acredita Plus en cinc de les seues titulacions

 

Reproducir

Video de la cerimònia de lliurament dels segells

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464