Saltar apartados

La premsa i l'empresa centren les primeres activitats de la Càtedra de Responsabilitat Social de la UA

La I Jornada sobre Responsabilitat Social des dels Mitjans de Comunicació i una conferència de l’eurodiputat Ramón Jauregui, serveixen aquesta setmana per a presentar la Càtedra en societat

 Logo_catedra_ResponsabSocial

 

Alacant. Dimarts, 3 d'octubre de 2017

La Universitat d’Alacant presenta en societat la Càtedra de Responsabilitat Social, que dirigeix la professora Irene Bajo, amb les dues primeres activitats, la “I Jornada de Responsabilitat Social per a periodistes”, amb el títol de “La Responsabilitat Social des dels Mitjans de comunicació”, la qual tindrà lloc el pròxim dia 5 d’octubre a l’Aula de Cultura de la Fundació Caja Mediterráneo i una conferència de l’eurodiputat Ramón Jauregui, “La Responsabilidad Social de la Empresa: La larga marcha”, el divendres, 6 d’octubre, a partir de les 12.30 hores a la sala Rafael Altamira de la Seu de la UA a Alacant, al carrer Ramón y Cajal.

La primera Jornada sobre Responsabilitat Social tindrà la participació d’expositors professionals de la comunicació. D’aquesta manera, obrirà les intervencions Andrés Dulanto, de l’Agència EFE. Director del Departament de Continguts Digitals en EFE i EFEempresas, EFEemprende i Responsabilitat Social Empresarial (RSC), que parlarà sobre “Retos de la Responsabilidad Social como contenido informativo”; Pablo Martín, director de Corresponsables Espanya, presentarà una intervenció sobre “El alcance de un medio especializado en Responsabilidad Social”; i María del Carmen Carretón, professora del Departament de Comunicació i Psicologia Social, de la Universitat d’Alacant, que tractarà la RS en els mitjans alacantins a través de la ponència “¿Tiene espacio la Responsabilidad Social en los medios de la provincia de Alicante?”. Tancarà l’acte Pepe Soto, president de l’Associació de Premsa d’Alacant, qui serà l’encarregat de presentar les reflexions a propòsit de les diferents intervencions fetes al llarg de la jornada.

L’objectiu de la jornada és analitzar el tractament que se li dóna a la Responsabilitat Social en els mitjans de comunicació i les necessitats que tenen els professionals de la comunicació davant del repte d’identificar allò que és purament màrqueting i el que és informació.

D’altra banda, la conferència de l’eurodiputat, Ramón Jauregui, expert en Responsabilitat Social en l’àmbit europeu, estrenarà un cicle de conferències sobre Responsabilitat social en l’àmbit europeu impartides per especialistes de prestigi internacional en l’àmbit de la responsabilitat social. En la seua intervenció, Jauregui, tractarà “La Responsabilidad Social de la Empresa: La larga marcha”, el pròxim divendres 6 d’octubre, a partir de les 12.30 hores, a la seu d’Alacant de Ramón y Cajal, a la sala Rafael Altamira.

 

Notícies relacionades:

El Consell i la Universitat d'Alacant creen la primera Càtedra de Responsabilitat Social a la Comunitat Valenciana

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464